• Català
  • Castellano
  • English

Curs de Ramaderia ecològica: aspectes normatius i maneig sanitari

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, informa que el pròxim 21 i 22 de febrer tendrà lloc el curs gratuït Ramaderia ecològica: aspectes normatius i maneig sanitari. La seua durada serà de cinc hores i serà impartit per la veterinària i docent Raquel Servitja Dalmau.

L'objectiu de la formació és donar pautes normatives i tècniques del que representa la ramaderia ecològica per optimitzar la producció ramadera i millorar-ne els aspectes sanitaris. S'impartiran continguts teòrics i pràctics sobre la normativa de la producció ecològica en ramaderia (oví, cabrum i porquí), l'alimentació i opcions de medicines alternatives, així com de prevenció de malalties mitjançant l'alimentació i la gestió del parasitisme.

El conseller de Medi Rural, Josep Marí ha explicat que "amb aquesta formació es pretén ajudar el sector ramader de l'illa per millorar la cura i l'alimentació del ramat amb una perspectiva ecològica".

El curs va dirigit als ramaders i a totes les persones interessades en formació agrària de l'illa. Ja es poden fer les inscripcions a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o, telemàticament, a l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC). Per a més informació, us podeu adreçar a l'àrea d'Agricultura situada al Centre Antoni Tur "Gabrielet" o telefonant al 971 32 10 87.


2 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023ii ramaderia eco