• Català
  • Castellano
  • English

El Projecte Estaló: Servei d’Acompanyament a l’Ocupació i Renda Mínima d’Inserció

El Projecte Estaló: Servei d’Acompanyament a l’Ocupació i Renda Mínima d’Inserció

Aquest servei es basa a fomentar l’ocupabilitat de les persones aturades en risc d’exclusió social i laboral. Es treballa amb col·lectius vulnerables: persones en situació d’atur de llarga durada, que no poden optar a cap prestació, persones que per la seva trajectòria professional, edat i sexe, pateixen dificultats per a la inserció (majors de 45 anys, dones amb càrregues familiars i joves menors de 25 anys sense graduat escolar).

El servei d’acompanyament consisteix a oferir les eines necessàries, identificar i potenciar les competències de cada usuari per tal de construir un projecte personal i professional, mitjançant l’articulació d’accions ocupacionals que combinen mesures de diferent naturalesa (informació, orientació, motivació, formació, pràctica laboral, derivació i coordinació amb altres recursos sociolaborals, acompanyament a la formació i inserció). Tot això es realitza amb un seguiment i suport molt proper i individualitzat amb cada usuari, per part de la tècnica i durant tot el procés d’inserció laboral.

La finalitat del Projecte Estaló és assolir la reinserció social i la incorporació d’aquestes persones al mercat laboral.

L’horari d’atenció al públic és:
Dilluns, dimecres i divendres de 09 a 14 h

Dimarts i dijous de 10 a 13 h i de 17 a 19 h

Adreça electrònica: rmi@conselldeformentera.cat

Si voleu més informació podeu llegir l’article “El Projecte Estaló i la RMI a Formentera” publicat pel Govern Balear, a la Revista d’Afers Socials núm. 06 al maig de 2011