• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Servicios Generales Presidencia El president del Consell de Formentera signa el decret pel qual nomena els consellers responsables de les diferents zones geogràfiques de l'illa

El president del Consell de Formentera signa el decret pel qual nomena els consellers responsables de les diferents zones geogràfiques de l'illa

El president del Consell Insular de Formentera, Llorenç Córdoba, ha signat el decret pel qual nomena els responsables de les diferents zones geogràfiques de l'illa, tant nuclis de població concentrada com edificacions disseminades, davant la necessitat d’establir la nova organització de la institució.

Córdoba serà l'encarregat de la zona de Sant Ferran de ses Roques. La vicepresidenta primera del Consell Insular, Verónica Castelló, serà la consellera encarregada de l'àrea des Cap, mentre que el vicepresident segon, Javier Serra, tendrà la responsabilitat de la zona des Ca Marí.

Sobre Óscar Portas recau la responsabilitat de la zona de Porto-salè, mentre que Javier Tur es farà càrrec de les àrees des Caló i es Copinar. Es Pujols i sa Roqueta seran responsabilitat d’Artal Mayans, i la Savina, d'Eva Nieto.

Finalment, el vicepresident tercer, José Manuel Alcaraz, serà el responsable de la zona de la Mola, i Cristina Costa, de Sant Francesc i ses Bardetes.

En cas d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment d’algun conseller o consellera, el president assumirà de manera directa i automàtica les atribucions de la zona corresponent com a titular ple de la competència originària, sense necessitat que es dicti cap resolució expressa en aquest sentit.

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE