• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Acción Social Cultura ‘Los muertos mandan’, de Vicente Blasco Ibáñez, llibre del mes de novembre del Club de Lectura de Formentera

‘Los muertos mandan’, de Vicente Blasco Ibáñez, llibre del mes de novembre del Club de Lectura de Formentera

La biblioteca de Formentera celebrarà el pròxim dia 21 de novembre una nova reunió del Club de Lectura. En aquesta ocasió el llibre que es tractarà serà ‘Los muertos mandan’, de Vicente Blasco Ibáñez.

La dinàmica del Club de Lectura de la biblioteca de Formentera és acudir a la cita amb el llibre proposat pel coordinador del club llegit i després conversar i debatre sobre ell.

Cal recordar que després de l'aturada per la pandèmia, el Club de Lectura es va reiniciar amb la col·laboració de l'escriptor de còmics eivissenc Lluís Ferrer, que és el coordinador d'aquesta activitat. La primera sessió d'aquest any 2023 va ser el 28 de febrer amb el llibre ‘Màquines com jo’. A partir d'aquí es va organitzar la lectura d'un llibre cada mes i va durar fins a maig, mes en el qual es va procedir a fer un parèntesi per l'època estival.

Qualsevol persona que estigui interessada a apuntar-se al Club de Lectura només ha de passar-se per la Biblioteca Marià Villangómez.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera