• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El mar pitiús, protagonista de l'exposició ‘Matèria pitiüsa’ de Marga Guasch

El mar pitiús, protagonista de l'exposició ‘Matèria pitiüsa’ de Marga Guasch

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que del 28 de novembre al 9 de desembre a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” es podrà visitar l’exposició ‘Matèria pitiüsa’, de l’artista Eivissenca Marga Guasch.

L'exposició consta d’11 obres inspirades en la mar d'Eivissa i Formentera, “la mar que ens dona vida, un mar fràgil i amenaçat i que cal conscienciar de la seva conservació i

preservació”, segons explica l’artista. Són fons de mar de colors vibrants tocats pels raigs del sol, que miren de transmetre alegria i positivitat.

Totes les obres estan realitzades amb tècniques mixtes damunt llenç, algunes d'elles amb

pa de plata o pa de coure i totes sense emmarcar.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns 27 de novembre a les 19.00 hores. La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores (festius, diumenges i dilluns matí, tancat) .

Marga Guasch és natural d'Eivissa, illa on resideix en l'actualitat. De formació acadèmica Historiadora de l'Art i Màster en Conservació de Patrimoni Històric, amb estudis de restauració i taxació de pintura, canalitza la seua passió per l'art amb la creació d'obres abstractes les característiques principals de les quals són la matèria i el color, amb clara influència de l'expressionisme abstracte americà. Des de 2021 pertany a AMAE (Associació Multiart d’Eivissa) i a MAV (Dones en les Arts Visuals). A l'octubre 2021 obté el 3r premi del concurs d'art IbizArtguide 2021, que convoca la prestigiosa revista IbizArguide, dirigida per Dieter Sroka.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera