• Català
  • Castellano
  • English

L’obra cedida pel grup artístic Blue & Joy ja es pot veure al Casal de Joves de Formentera

obracasal_web2La consellera de Joventut del Consell Insular de Formentera, Dolores Tamargo, es complau a informar que a partir d’avui el Casal de Joves de Formentera, es Molí, ja compta en la seua façana exterior amb l’obra cedida pel grup artístic de prestigi internacional Blue&Joy, composat per Fabio la Fauci i Daniele Sigalot.

Els dos artistes varen formar part de la I edició del Formentera Film, festival internacional de curtmetratges, documental i Vídeo Art, que es va celebrar el cap de setmana 6, 7 i 8 de maig, amb una gran afluència de públic.

Blue and Joy
Fabio la Fauci va néixer a Milà el 1977. Estudià Disseny gràfic per a Publicitat i l’any 1999 comença a treballar per Saatchi&Saatchi Milan. Els següents 8 anys treballà al camp de la publicitat com a director d’art per a diverses agències de Milà, Londres i Barcelona. L’any 2007, deixa el seu treball a S&S London per a dedicar-se a temps complet al projecte artístic Blue & Joy juntament amb Daniele Sigalot. El 2008 es trasllada a Berlín, on Daniele i ell estableixen Blue & Joy Studio: la Pizzeria.

Daniele Sigalot va néixer a Roma el 1976. L’any 2000, després d’haver cursat uns estudis no gaire estimulants, deixà la seua ciutat natal. Des de l’any 2000 fins al 2007 treballa com a creatiu a diverses agències de publicitat a Milà, Barcelona i Londres. L’any 2007 deixa el seu treball a S & S per a dedicar-se se a temps complet al projecte artístic Blue & Joy juntament amb Fabio la Fauci. El 2008 es trasllada a Berlín, on Fabio i ell estableixen Blue & Joy Studio: la Pizzeria.