• Català
  • Castellano
  • English

El període d’inscripció de l’escola d’Estiu de Formentera ja està a disposició de les famílies fins el dia 17 de juny

nens_webL’escola d’Estiu torna a Formentera durant els mesos de juliol i agost amb un gran ventall d’activitats lúdiques, dirigides als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Amb l’objectiu d’oferir a la població infantil un recurs socio-educatiu durant els mesos d’estiu que promoguin alternatives per l’ús adequat del temps de lleure i potenciar el desenvolupament imaginatiu i creatiu dels participants, les activitats es portaran a terme a les instal·lacions del Col·legi Públic Mestre Lluís Andreu, de Sant Ferran i enguany per segon any consecutiu al Col·legi Públic del Pilar de la Mola.

Les activitats, organitzades de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, donen la possibilitat als nens d’adquirir diversos coneixements a través del joc, així com aprendre valors com la solidaritat, l’amistat, la responsabilitat, la confiança o el respecte cap als altres.

Es tracta d’una activitat amb gran afluència d’inscrits, on cada any participen una mitjana de 200 nens i nenes que utilitzen el joc com a eina educativa i d’aprenentatge. Una de les novetats que es va posar en marxa fa dos estius és l’oferta d’un servei  complementari de matí i migdia, que dona la possibilitat als pares de deixar els nens de 8,00h a 9,00h del matí.

L’àrea de Joventut del Consell de Formentera té prevista la contractació d’un total de 20 monitors de temps lliure, més una persona diplomada en Educació Especial per atendre els nens i nenes amb necessitats especials, de manera que es compta amb un monitor de temps lliure per cada 10 nens, juntament amb el personal de suport.

El servei d’Escola d’Estiu té com a objectiu afavorir la conciliació de la vida laboral i la familiar. Així mateix, des del Casal de Joves es realitzen activitats complementàries en horari tarda com són sortides a la platja o excursions a Can Marroig, on es realitzen tota una sèrie de tallers rotatius, a més de les sessions de natació, com una altra activitat opcional i complementària.

Les inscripcions es poden fer des d’ahir i fins el proper dia 17 de juny a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Insular de Formentera.