• Català
  • Castellano
  • English

Dijous, 22 de setembre: Dia europeu de la Mobilitat Sostenible

“Mou-te de forma eficient, millora la teua mobilitat”

mob_sostenibleDes de l’àrea de Turisme i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, i seguint les actuacions dins el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2011, del 16 al 22 de setembre, Formentera s’adhereix, un any més, a aquesta iniciativa que enguany té com a lema  “Mou-te de forma eficient: Millora la teua Mobilitat”.

Aquest és el quart any que Formentera participa en activitats destinades al foment de la mobilitat sostenible, pel que des de l’àrea de Mobilitat es fa una crida als formenterers i formentereres perquè el pròxim dia 22 de setembre Formentera es converteixi en una Formentera sostenible.

La participació del Consell de Formentera en aquesta edició consistirà en proporcionar opcions de mobilitat alternatives, per tal de facilitar a la ciutadania la participació en una jornada sense cotxes a l’illa.

D’aquesta manera, les línies de transport públic L1, L2 i L5 seran gratuïtes i els interessats podran provar bicicletes elèctriques a la plaça de Sant Francesc el mateix dia 22, amb opció de disposar d’elles durant tot el dia, prèvia reserva a l’empresa Green Ecorent, de transport sostenible.

Transport públic
Bus gratuït en les línies L1, L2 i L5.

Bicicletes elèctriques
Es podran provar a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 h.