• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme 22 establiments de Formentera han rebut un distintiu de qualitat turística

22 establiments de Formentera han rebut un distintiu de qualitat turística

SICTED_webL’àrea de Turisme de Formentera ha fet entrega aquest matí d’11 nous distintius de qualitat a establiments turístics de l’illa, que formen part del Sistema Integral de Qualitat Turística en destinació (SICTED).

L’acte ha estat conduït per la consellera de Turisme i Mobilitat, Alejandra Ferrer juntament amb el cap de promoció turística de Formentera, Carles Bernús. Aquest projecte, promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Institut de Qualitat Turística (IQT), es va impulsar l’any 2009 a Formentera amb bona acceptació i cada dia compta amb més representació.

Des de l’inici d’aquest programa fins a dia d’avui, han rebut el distintiu un total de 22 empreses, 11 en el 2010, 6 dels quals eren renovacions i 5 eren distincions noves i 11 establiments en el 2011. Els distintius atorgats tenen una validesa de 2 anys i hi participen totes les empreses turístiques, incloent transport públic, seguretat, sanitat, serveis d’informació, oferta de productes turístics, etc. L’objectiu és que el sistema de qualitat arribi a tota la destinació en el seu conjunt, i en aquest cas tota la illa de Formentera.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques, que treballa amb serveis turístics de 28 oficis diferents. La conselleria de Turisme i Treball del Govern Balear i la Secretaria d’Estat varen iniciar aquest projecte conjunt per tal de fomentar i impulsar la qualitat en el sector turístic de les Illes Balears, mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració. El Consell Insular de Formentera ha format tècnicament a una persona de l’àrea de Turisme de Formentera perquè aquest projecte tingui continuïtat.

Per què Formentera?
A traves d’un estudi realitzat per Institut de Qualitat Turística, Formentera apareix com a una illa amb uns paràmetres turístics que permeten instal·lar un sistema de qualitat d’aquestes característiques i tenir una veritable acreditació de qualitat turística per a tota l’illa. Això permetrà augmentar i millorar la percepció de fiabilitat i seguretat del servei per part del client i posicionar Formentera com a una destinació turística de qualitat.

EMPRESES DISTINGIDES 
Autocars Paya. Any distinció 2009
Policia Local. Any distinció 2009
Viatges Es Freus. Any distinció 2009
Hostal Sa Volta. Any distinció 2009
Hostal Rosales. Any distinció 2009
Hostal Bahia. Any distinció 2009
Hostal Levante. Any distinció 2010
Hostal Roca Plana. Any distinció 2010
Hostal La Savina. Any distinció 2010
Marina de Formentera. Any distinció 2010
Restaurant Pizza Pazza. Any distinció 2010
Apartaments Paya. Any distinció 2011
Apartaments Paya II. Any distinció 2011
Apartaments Carmen. Any distinció 2011
Apartaments Porto-Saler. Any distinció 2011
Apartaments Dunas Playa. Any distinció 2011
Hotel Lago Playa. Any distinció 2011
Farmàcia A. Guitart. Any distinció 2011
Oficina d’Informació Turística des Pujols. Any distinció 2011
Oficina d’Informació Turística de La Savina. Any distinció 2011
Restaurant Pequeña Isla. Any distinció 2011
Platja des Arenals. Any distinció 2011

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat