• Català
  • Castellano
  • English

El cònsol argentí a les Illes Balears facilita la realització de tràmits des de Formentera

visitaconsul_webEl Casal d’Argentins a Formentera, amb la col·laboració de l’àrea de Benestar Social, Joventut i Igualtat, ha comptat avui amb la visita del cònsol argentí a les Illes Balears, Daniel Sanmaniego, que s’ha desplaçat a l’illa per tal de facilitar la realització de tràmits a les persones de nacionalitat argentina residents a Formentera.

La recent obertura del Consolat Argentí a Palma de Mallorca el passat mes de gener ha suposat la realització d’una major quantitat de tràmits per als residents argentins a les Balears, de manera que han pogut solucionar molts dels seus tràmits consulars pendents.

Aquest consolat itinerant ha realitzat tràmits durant tot el matí al Casal d’Entitats de Formentera com la renovació de passaports, antecedents penals i certificats consulars. Així mateix, el cònsol s’ha reunit amb el conseller d’Infraestructures del Consell de Formentera, Santi Juan i amb el cap de la Policia Local de Formentera.

Des del Casal d’Argentins de Formentera es vol agrair al Consell Insular de Formentera la bona predisposició mostrada per la visita del cònsol, posant a la seua disposició les instal·lacions, així com les connexions telemàtiques per al desenvolupament del treball consular.

Tots els argentins a Formentera s’han pogut beneficiar d’aquesta primera visita oficial, que tal com ha manifestat el cònsol no serà l’última, ja que es té la previsió de que el consolat itinerant es desplaci més freqüentment a Formentera per atendre els seus conciutadans.