• Català
  • Castellano
  • English

43 mil euros en matèria educativa a Formentera

Les persones interessades poden tramitar els ajuts per als desplaçaments i les beques d’estudi fins al 18 de maig a l’OAC

oac_webLa comissió de Govern del Consell Insular de Formentera va aprovar el passat 30 de Març la convocatòria i les bases que regiran els ajuts per a desplaçaments a estudiants que cursin estudis universitaris fora de l’illa, així com la concessió de beques d’estudi per a estudiants universitaris de Formentera.

En total es destinen 43.750 euros a l’estudi, amb l’objectiu d’establir mesures per compensar el fet de la insularitat en matèria educativa i corregir les desigualtats o els desequilibris entre els estudiants de l’illa de Formentera i els de la resta de la Comunitat i l’estat espanyol.

La quantia individual de l’ajuda per al desplaçament és de 450 euros per als estudiants que cursin els seus estudis fora de les illes Pitiüses i de 150 euros per aquells que estudien a l’illa d’Eivissa. Entren dins aquesta categoria tots els estudiants que cursin estudis universitaris, estudis de formació professional o batxillerat artístic.

Pel que fa a la concessió de beques d’estudi, la conselleria de Cultura concedeix un total de 8.750 euros per cobrir les despeses de matrícula i materials, així com fomentar el estudis universitaris dels joves de Formentera i contribuir així a la seva formació. La quantia de les beques convocades és de 1.250 euros cadascuna.

Els interessants ja poden consultar les bases dels ajuts a través de la pàgina web del Consell  www.consellinsulardeformentera.cat o bé a través de l’àrea de Cultura i compten fins el 18 de maig  per tramitar les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Aquest és el tercer any en què la tramitació es fa íntegrament des de Formentera, i s’espera la resolució de les sol·licituds i el pagament amb la màxima celeritat. L’àrea d’Educació de Formentera continua treballant per tal de contribuir que els i les nostres estudiants puguin enriquir el seu currículum educatiu, així com garantir que tot l’alumnat gaudeixi de les mateixes oportunitats cursant estudis universitaris fora de l’illa.