• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Descobreix Formentera al maig

Descobreix Formentera al maig

formenteramaig_webL’àrea de Turisme de Formentera ha engegat una campanya promocional que té com a objectiu fomentar l’arribada de turisme en els mesos previs a la temporada turística mitjançant l’establiment de preus especials en l’allotjament i altres serveis. Descobreix Formentera al maig busca incidir en les xifres d’ocupació durant el mes de maig pel que s’ha preparat tot un programa d’activitats a desenvolupar de l’1 al 31 de maig.

Aquells que decideixin aventurar-se a conèixer Formentera al maig podran gaudir de preus especials en la reserva de l’allotjament, en els trajectes Eivissa- Formentera- Eivissa,  així com descomptes als restaurants, empreses de lloguer de vehicles i empreses de turisme actiu que ofereixen la possibilitat de practicar caiac de mar, submarinisme o marxa nòrdica a preus insòlits.

D’aquesta manera, el mes de maig esdevé una data idònia per gaudir d’una gran varietat d’activitats de turisme actiu combinades amb la riquesa natural i paisatgística i la bona climatologia que caracteritza la menor de les Pitiüses. 

Així, s’han organitzat activitats culturals com la II edició del festival de cinema i curtmetratges, Formentera Film, que es celebra de l’11 al 13 de maig, la II edició del  Festival de Tango de Formentera, del 27 de maig al 3 de juny o les Jornades Gastronòmiques, de l’11 al 13 i del 18 al 20 de maig. No poden faltar esdeveniments esportius com la IV edició de la Mitja marató de Formentera, prevista pel dia 13 de maig, la cursa Formentera to run, del 26 de maig al 2 de juny i la Volta a Formentera a peu, pel pont de maig.

El client només haurà de fer una reserva a un dels allotjaments adherits a la campanya a través de la pàgina web www.formentera.es per poder beneficiar-se dels descomptes i presentar el val de descompte que ells enviaran juntament amb la confirmació de reserva.

Calendari d’actes
X Volta a Formentera a peu. Pont de l’1 de maig
IV Mitja Marató. 13 de maig.  www.marato-formentera.com
Jornades Gastronòmiques. De l’11 al 13 i del 18 al 20 de maig.  www.formentera.es
Festival de Tango. Del 27 al 3 de juny.
Formentera Film Festival. De l’11 al 13 de maig. www.formenterafilm.com
Festes de Sant Ferran. 30 de maig. www.formentera.es
Formentera to run. Del 26 de maig al 2 de juny. www.formenteratorun.com
Visites guiades a les Salines de Formentera, en commemoració del X Aniversari de les Salines.
 
Caps de Setmana Gastronòmics
Aquesta activitat s’emmarca en la campanya Descobreix Formentera al maig i té com a objectiu fomentar la cuina de Formentera i oferir una visió de la Formentera més tradicional a través de la gastronomia. Aquesta opció culinària ofereix la possibilitat, tant a turistes com a residents, de gaudir d’un menú degustació a un preu fix de 18 euros, amb plats més elaborats a partir de productes típics com bestiar al romaní, filet de porc amb salsa de figues, sofrit pagès, guisat de peix, i altres delícies com mousse de flaó, mousse de figues i bunyols, entre moltes altres propostes.

Un total de 16 restaurants locals oferiran durant els caps de setmana de l’11 al 13 i del 18 al 20 de maig, una degustació amb aliments de la dieta mediterrània com el peix sec, mel, sal natural pura (líquida) i pasta fresca amb farina autòctona, tot a càrrec dels  restauradors locals.

Els restaurants adherits són:
Ca na Pepa. Sant Francesc Xavier
Can Dani. Carretera la mola. Km 8,5
Can Forn. Sant Ferran de ses Roques.
Can Pascual. Es Caló de Sant Agustí
Can Rafalet. Es Caló de Sant Agustí
Restaurant Capri. Es Pujols.
Restaurant Casablanca. Maryland
Restaurant Chezz Gerdi. Es Pujols
Restaurant Chezz Gerdi Tapas. Sant Francesc Xavier.
Restaurant Es Cap. Carretera es Cap, 1782.
Restaurant la Tortuga. Carretera la mola. Km 6,5
Restaurant Ma Vie. Es Pujols.
Restaurant Pinatar. Es Pujols.
Restaurant Ses Feixes. Carretera Punta Prima
Restaurant Vogamarí. Platja de Migjorn
Restaurant Zulmar (Hotel Roca Bella). Es Pujols.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat