• Català
  • Castellano
  • English
Aparcament Plaça d'Europa

Plaça Europa Underground parking complex

El Consell Insular de Formentera posa en funcionament l’edifici d’aparcament en planta subterrània, ubicat a la plaça d’Europa des Pujols, dotat amb 136 places en règim de rotació i amb accés a través d’un nou vial que neix del carrer de s’Aigua Dolça que, després de baixar al nivell de la planta soterrani, connecta amb la part principal de l’edifici.
Aquest projecte permet millorar la mobilitat i l’accessibilitat dins el nucli turístic per excel·lència de Formentera, així com propiciar un entorn social i comercialment més viu, i alliberar aquesta zona de la pressió del trànsit. 

Les tarifes aplicables a la prestació d'aquest servei són les següents:
USUARIS NO ABONATS
Temporada d'estiu (d'abril a setembre)
Usuaris no abonats: 1,50 €/hora d’estacionament. El preu del minut serà de 2,5 cèntims d’euro. L’import mínim serà de 0,50 € (l’equivalent a 20 minuts d’estacionament). L’import màxim d’estacionament continuat serà de 18 € (l’equivalent a 12 hores d’estacionament).
Temporada d'hivern (d'octubre a març)
Usuaris no abonats: 0,50 €/hora d’estacionament. El preu del minut serà d'1 cèntim d’euro. L’import mínim serà de 0,20 € (l’equivalent a 20 minuts d’estacionament). L’import màxim d’estacionament continuat serà de 6 € (l’equivalent a 12 hores d’estacionament).
- Pèrdua del tiquel 25€/dia
- En cas d’excedir el temps màxim d’estacionament, s’aplicarà una penalització automàtica de 2 € per hora a comptar des del moment que es compleixi el termini màxim d’estacionament fins a les 00.00h del dia següent. A partir d’aquesta hora, 50 € per dia sense tenir en compte les fraccions de temps consumides.


USUARIS ABONATS / RESIDENTS


- Abonament mensual per residents de la zona del nucli urbà des Pujols: 70,00 € per vehicle i mes durant els mesos d'abril a setembre ambdós inclosos i 30,00 € per vehicle i mes durant els mesos d'octubre a març ambdós inclosos.

- Abonament mensual per a empreses de lloguer de vehicles de tracció mecànica, hotels,
apartaments, empreses d'allotjament turístic, etc.: 120,00 € per l'ús d'una plaça 
de pàrquing i mes durant els mesos d'abril a setembre ambdós inclosos i 40,00 €
per l'ús d'una plaça de pàrquing i mes durant els mesos d'octubre a març ambdós
inclosos.- Abonament setmanal de 35,00 € per l'ús d'una plaça de pàrquing. 

Per informar-se de com obtenir el bo per a l’estacionament soterrat de la plaça d’Europa, heu de dirigir-vos a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Sant Francesc (C/ de Ramon Llull, 6), o bé al telèfon  971 32 10 87 ext. 0 o a la pàgina web del Consell Insular de Formentera  www.consellinsulardeformentera.cat


* els preus són amb IVA inclòs
Descarrega el fulletó informatiu aquí 


Plaça d’Europa
Telèfon:  97 132 89 28
Correu electrònic: pk.peuropa@conselldeformentera.cat

Find us at:
C/. Eivissa corner with Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
agricultura@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

horaris_eng_baix_1

boto YOUTUBE