• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera rep l’estiu amb la V passarel·la de moda

Formentera rep l’estiu amb la V passarel·la de moda

Aquest esdeveniment es consolida a l’agenda cultural de l’illa

passarela_webEl proper 27 de juliol tendrà lloc a la plaça de la Constitució de Sant Francesc la cinquena edició de la Passarel·la de Moda de Formentera, amb l’objectiu de fomentar i promocionar l’activitat dels comerciants tèxtils i els dissenyadors locals. Una cita ineludible tant per als habitants de l’illa com per als visitants, que comptarà amb la presència de personalitats de l’àmbit polític, empresarial i cultural de Formentera.

Amb una escenografia adaptada a les característiques naturals de l’illa, i en un entorn de gran bellesa patrimonial, la desfilada albergarà la participació de deu firmes locals i d’una de convidada, així com 12 models no professionals, residents a l’illa i que participen de manera altruista en aquesta edició, donada la conjuntura econòmica actual.

Aquesta trobada, en què es mostraran les últimes tendències en joies, vestuari, calçat i complements, és possible gràcies al gran esforç realitzat per part de l’organització i els dissenyadors de la V Passarel·la de Moda de Formentera, que s’han posat a treballar de manera conjunta amb l’objectiu de donar continuïtat a aquest esdeveniment, que ja s’ha consolidat a l’agenda cultural de l’illa.

Tot un desplegament de mitjans i persones amb la finalitat de potenciar i ajudar els creadors, així com fomentar la moda que es dissenya i es vesteix a Formentera. Aquest esdeveniment va congregar en l’edició passada al voltant de 1.500 persones, que van gaudir d’una trobada on van destacar les joies, sabates, vestits de núvia i, sobretot, l’estil tan característic de l’illa, amb creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la natura, el mar, els colors i la vida de Formentera. En definitiva, un estil de vida mediterrani que es trasllada també en la forma de vestir. Així, la moda característica de Formentera serà la protagonista de la nit del proper 27 de juliol, en un esdeveniment que serà conduït per Toni Ruiz, periodista i coordinador de la ràdio de Formentera “Ràdio illa”.

V Passarel·la de Moda a Formentera
27 de juliol  a les 21 hores
Plaça de la Constitució de Sant Francesc
 

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat