• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Valors afegits i bonificacions per conèixer Formentera als mesos de setembre i octubre

Valors afegits i bonificacions per conèixer Formentera als mesos de setembre i octubre

sandracampanyapost_webLa consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, ha informat avui en roda de premsa sobre les decisions acordades amb els diversos representants del sector privat de l’illa per a la posada en marxa de la campanya Descobreix Formentera a l’octubre, que enguany començarà el 15 de setembre per incentivar l’arribada de turisme en els mesos de posttemporada.

Després de diverses reunions amb els representants de la Cambra de Comerç, la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, l’Associació Hotelera de Formentera i el sector d’agències de viatge de l’illa, s’ha posat de manifest la necessitat de posar en marxa una campanya més intensiva, pel que s’ha decidit enfocar la campanya d’enguany a la resta  de les Illes Balears, sobretot Eivissa i Mallorca.

Per donar difusió a totes les avantatges que suposa Descobreix Formentera a l’Octubre es durà a terme una promoció en els mitjans de comunicació, així com la seva difusió en línia, amb un servei de mailing i a través de les xarxes socials i les pàgines institucionals www.formentera.es i www.consellinsulardeformentera.cat.

Les activitats que s’oferiran a Formentera en els mesos de setembre i octubre seran la Setmana de la Fotografia Submarina, el Festival de Guitarres, els Caps de Setmana Gastronòmics, la Volta a Formentera a peu i s’està negociant amb una empresa local l’organització d’excursions i sortides culturals arreu de l’illa.

Com sempre aquesta campanya albergarà bonificacions com el 50% de les companyies navilieres, paquets vacacionals per part de les agències de viatges i tot un llistat de valors afegits per als turistes que ens visiten en els extrems de la temporada per part de l’Associació Hotelera.

El client només haurà de fer una reserva a un dels allotjaments adherits a la campanya a través de la pàgina web www.formentera.es per poder beneficiar-se dels descomptes i presentar el val de descompte que ells enviaran juntament amb la confirmació de reserva.

D’aquesta manera, els mesos de setembre i octubre esdevenen una data idònia per gaudir d’una gran varietat d’activitats de turisme actiu combinades amb la riquesa natural i paisatgística i la bona climatologia que caracteritza la menor de les Pitiüses. La campanya de Descobreix Formentera a l’octubre té un cost de 6 mil euros.

Promoció de posttemporada
Pel que fa a la promoció que es durà a terme durant el darrer trimestre d’enguany i el primer trimestre del 2013, ja s’han acordat l’assistència a tallers de formació (workshops) i fires arreu d’Europa. En quant als tallers de formació, es visitarà Escandinava, Zuric, Ginebra, Hannover, Hamburg, Frankfurt i Munic.

Pel que fa a les fires promocionals, ja s’ha confirmat l’assistència a la Top Resa de París, la TTG Incontri de Rimini, el Tour Salon de Poznan (Polònia), la fira Rewe de Salzburg i la World Travel Market de Londres, totes elles des del setembre fins el mes de gener.
 
L’objectiu pel que fa a l’àrea de Turisme de Formentera va encaminat a donar continuïtat a la tasca de diversificació que es porta fent en els darrers anys, per tal de donar a conèixer Formentera a altres mercat com Alemanya, Àustria, Suïssa o República Txeca, sobretot tenint en compte que són mercats que disposem de connexions aèries amb Eivissa.

En aquest respecte s’ha arribat a un acord amb l’empresa alemanya Rewe per una col·laboració molt potent valorada en 36 mil euros, i que serà sufragada a parts iguals entre el Consell de Formentera i la mateixa empresa.

Es tracta d’una campanya que comença al setembre i s’estendrà durant tot el 2013 i consisteix en l’enviament de butlletins digitals mensuals a 10 mil agents de viatge, la realització de campanyes de ràdio a 14 ràdios diferents d’Alemanya, amb anuncis de 2 minuts durant una setmana, 4 seminaris dirigits a 40 agents de viatge, la realització de viatges de familiarització amb agents de viatge que es desplaçaran a Formentera per conèixer els atractius de l’illa i vendre la destinació de la millor manera, així com un programa de formació en línia per ensenyar als seus agents com obtenir llits i que oferir als clients que volen conèixer Formentera.

Aquesta empresa inclourà Formentera com a destinació turística a tots els seus catàlegs, fet molt important ja que no només té repercussió a Alemanya, sinó també a Suïssa, Àustria i República Txeca. L’assistència de l’àrea de Turisme a fires i tallers de formació compta amb el recolzament logístic de l’Agència de Turisme Balear, amb els costos a càrrec del Consell Insular de Formentera.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat