• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme El Consell de Formentera renova el conveni de col·laboració amb la PIME Formentera

El Consell de Formentera renova el conveni de col·laboració amb la PIME Formentera

convenipime_webEl President del Consell Insular de Formentera Jaume Ferrer Ribas acompanyat de la consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, ha presentat avui en roda de premsa el conveni de col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa de Formentera per invertir en formació, investigació de mercat i comunicació del comerç i la indústria a l’illa. Hi ha assistit el tresorer de la PIME, Vicent Roselló, en representació del president Joan Costa.

Les bones relacions entre els dos organismes han redundat en aquesta segona col·laboració, amb l’objectiu de donar suport a les empreses de Formentera i, especialment, per protegir la petita i mitjana empresa, millorar-ne la gestió i augmentar-ne la competitivitat, potenciant la innovació, el disseny, la qualitat, la promoció i la formació.

Per la seua part, l’Associació Intersectorial de Petits i Mitjans Empresaris de Formentera té, entre els seus objectius, establir relacions amb entitats i organismes tant de caràcter oficial com privats, així com gestionar davant l’Administració Pública l’establiment de mesures que suposin beneficis del sector. Dins d’aquestes finalitats s’inclou la realització de projectes d’actualització d’estratègies de marketing aplicades per les PIMES al sector de comerç, i oferir-los les eines necessàries que permetin al comerç de Formentera dinamitzar la seua activitat i poder créixer al mercat en un context de màxima competència.

La finalitat és sufragar els costos per a l’organització de cursos i jornades per conscienciar sobre l’entorn actual del sector i transmetre les novetats en les diferents actuacions i estratègies de comercialització, per tal de poder adaptar-se al context de les PIMES, en matèria de comunicació, noves tecnologies i investigació de mercat.

Aquestes jornades i cursos de formació, tendran lloc abans del començament de la pròxima temporada d’estiu, i persegueixen fomentar la formació del sector empresarial. En primer lloc, es pretén que l’empresariat prengui consciència de la situació actual del mercat quant a factors com competència, els canvis en el consumidor i l’evolució de l’entorn. En segon lloc, que prengui contacte amb les eines i estratègies al seu abast, i que un percentatge molt important no utilitza per desconeixement. Amb la signatura d’aquest conveni, la institució insular aportarà la quantitat de 8.000 € a la PIMEF, com a suport econòmic a les jornades, ponències i cursos de formació.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat