• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Obert el període d’inscripció per a participar al Mercat Nadalenc de Formentera

Obert el període d’inscripció per a participar al Mercat Nadalenc de Formentera

mercatnadal_web_2011L’àrea de Turisme i Comerç de Formentera està preparant la realització del IV Mercat Nadalenc a l’Illa de Formentera i, donat l’èxit assolit en els darrers anys, es vol  convidar a tots els comerciants a repetir la seva participació per enguany, oferint-los la possibilitat de contribuir a dinamitzar Formentera durant aquestes dates tan assenyalades.

Així, el Consell Insular de Formentera ha obert el període d’inscripció per participar en el Mercat Nadalenc, que es podrà sol·licitar fins al dia 22 d’octubre, com a data màxima.
 
El Mercat de Nadal estarà obert des del dia 13 de desembre fins al 5 de gener, ambdós inclosos, amb un horari de 11 a 13 i de 17 a 21 hores, amb el requisit d’estar a l’estand 4 hores diàries com a mínim.

Com a les edicions anteriors, hi podrem trobar productes típics d’aquestes dates, des d’arbres i plantes de Nadal, figures per al Betlem, joguines, artesania, regals, ornamentació i garlanda, així com productes de la gastronomia autòctona de l’illa i d’altres indrets.
 
Les persones artesanes hauran d’estar en possessió de la carta de mestre artesà o carta d’artesà. Els llocs on la venda sigui de productes alimentaris hauran d’adjuntar a aquesta sol·licitud el corresponent carnet de manipulador d’aliments. Els participants en edicions anteriors tendran prioritat a l’hora de valorar les sol·licituds. Així mateix, un altre dels requisits és la realització d’activitats nadalenques pels nens i música en viu alguns dies.

Una vegada tancada la inscripció, es començarà a treballar en la distribució de les parades, decoració, il·luminació, etc. que enguany es tornarà a organitzar al Centre Antoni Tur “Gabrielet”, amb la  novetat que s’ubicaran unes casetes de fusta a l’Avinguda Portossalè fins a la part nova de la plaça de la Constitució, on s’ubicarà l’arbre de Nadal, fent així un recorregut nadalenc.

L’àrea de Comerç i Indústria del Consell de Formentera enviarà la sol·licitud a la Petita i Mitjana Empresa i a la Cambra de Comerç de Formentera per tal d’animar a més empresaris. Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General de la Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i enguany els participants, enlloc d’aportar una quantitat econòmica,  realitzaran activitats per enriquir l’oferta cultural a l’illa.

Aquesta activitat juntament amb el programa d’activitats de l’àrea de Cultura contribueix a animar l’ambient nadalenc a Formentera i gaudir dels productes tradicionals en aquesta època.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat