• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme L’àrea de Turisme de Formentera premia la fidelització turística

L’àrea de Turisme de Formentera premia la fidelització turística

diaturista2012_webAmb motiu del Dia del Turista, l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera ha organitzat un petit acte per commemorar la fidelitat dels turistes que fa més de 20 anys que visiten l’illa, seguit d’una degustació gastronòmica amb productes típics de l’illa.

L’acte, presidit per la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, i amb l’acompanyament dels representants del Partit Popular i el Grup Independent, José Manuel Alcaraz i Javi Serra, respectivament, ha premiat la fidelitat de 12 turistes, els quals s’han mostrat encantats amb el guardó. Des de l’àrea de Turisme, la fidelització turística constitueix un indicador de la qualitat de Formentera, tant d’anys enrere com d’avui en dia.

Premiats Dia del Turista 2012
- Francesca Pardo Verdú. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Roser Moyá Barcelona. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Anna Maria Pouplana Solé. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Marta Mitja Galceran. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Helena Vilaseca Gotzens. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Elisa Soldi. Nacionalitat italiana.
- Andoni Joseba Fernández. Nacionalitat espanyola. 25 anys visitant l’illa.
- Mauro i Carlota Trombini. Nacionalitat italiana. 22 anys visitant Formentera.
- Tony i Jill Lyth. Nacionalitat anglesa. Venen a Formentera des del 1982.
- Paul McCaffrey i Stuart Cleland. Nacionalitat anglesa. Visiten l’illa des de 1982.
- Renata Hartman. Nacionalitat alemanya. Visitava l’illa dos voltes a l’any amb el seu marit. Ara és vídua i continua complint amb la seva cita anual amb l’illa.
- Mónica Pittet. Nacionalitat suïssa. Visita Formentera des de finals dels anys 50, quan no hi havia ni llum ni asfalt.

Dia de la Mobilitat Sostenible
Formentera s’adhereix, un any més, al Dia de la Mobilitat Sostenible, una iniciativa que es celebra demà 21 de setembre i que enguany té com a lema  “Desplaça’t de forma eficient: Millora la teua Mobilitat”.

Aquest és el cinquè  any que Formentera participa en activitats destinades al foment de la mobilitat sostenible, pel que des de l’àrea de Mobilitat es fa una crida als formenterers i formentereres per contribuir a que Formentera es converteixi, almenys per un dia, en una illa sense cotxes.

La participació del Consell de Formentera consistirà, com en anys anteriors, en proporcionar opcions de mobilitat alternatives, per tal de fomentar la participació de la ciutadania  i contribuir a una Formentera més sostenible.

D’aquesta manera, les línies de transport públic L1 i L2 seran gratuïtes, i  els interessats podran provar bicicletes elèctriques a la plaça de la Constitució al llarg del matí. La novetat per enguany és la participació de les empreses Tazzari Zero i Estrima Biró que han organitzat una Mostra de vehicles 100% elèctrics, amb la possibilitat de fer proves lliures de conducció (test-drive) en un recorregut urbà per Sant Francesc.

Així mateix, i coincidint en el dia europeu de la Mobilitat Sostenible, la consellera de Mobilitat de Formentera assistirà a la fira EXPOelèctric Fórmula, celebrada a Barcelona el divendres i dissabte, i que consisteix en unes e-Jornades, unes conferències que se celebraran a la seu del CETIB i al mític Circuit de Catalunya, per debatre amb els professionals del sector sobre els temes més actuals relacionats amb la mobilitat elèctrica.

Programa Dia Mobilitat Sostenible a Formentera
Mostra de vehicles 100% elèctrics
Recorregut urbà per Sant Francesc

Transport públic
Bus gratuït en les línies L1, L2

Bicicletes elèctriques
Es podran provar a la plaça de la Constitució de 10.00 a 14.00 h.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat