• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme V Setmana de la Fotografia Submarina a Formentera

V Setmana de la Fotografia Submarina a Formentera

setmanasubmarina_webLa V edició de la Setmana de Fotografia Submarina de Formentera s’ha inaugurat avui amb la presència de la consellera de Turisme i Mobilitat, Alejandra Ferrer, el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús i el biòleg marí Manu San Fèlix. Aquesta activitat, consolidada a l’agenda de Formentera, s’estendrà fins el cap de setmana, amb una gran afluència de participants.

Aquest esdeveniment arriba a la seva cinquena edició com una activitat que va néixer amb l’objectiu de promocionar els fons marins de l’illa, a més d’allargar la temporada turística i oferir un ventall d’activitats per ser gaudides.

Les quatre primeres jornades de la Setmana de Fotografia estan enfocades als cursos i a les immersions de reconeixement, on els fotògrafs podran practicar i treure un major rendiment a les respectives càmeres. Es programaran immersions en els llocs representatius de Formentera com l’Arc de Punta Pedrera, Punta Gavina (amb una gran concentració de vida) o la plataforma, l’antiga piscifactoria que, després de ser abandonada, va quedar submergida a 33 metres a la banda de ponent de l’illot de s’Espardell.

Els submarinistes inscrits tendran a la seua disposició un dels equips humans millor qualificats per a l’organització i la gestió d’activitats submarines, i podran participar en el concurs que es  celebrarà el divendres i dissabte en les modalitats de reflex i càmera compacta. Es concedeixen premis especials a la fotografia més original i més representativa de Formentera, entre altres categories.

Aquest esdeveniment s’està consolidant com la major concentració de submarinistes a nivell nacional, amb la participació de més de 50 persones a l’edició passada. El Consell Insular de Formentera, en el seu afany per fomentar un turisme respectuós amb el medi ambient continua treballant per oferir esdeveniments com la Setmana de la Fotografia Submarina com a complement a la tradicional oferta de sol i platja.

V Setmana de la fotografia submarina
Del 24 al 29 de setembre

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat