• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Viu el Nadal a Formentera

Viu el Nadal a Formentera

IV Mercat Nadalenc

mercatnadal_webLa consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera ha presentat avui en roda de premsa la IV edició del Mercat de Nadal, juntament amb la tècnica de comerç i els participants.  El Mercat de Nadal és una iniciativa consolidada en el programa de festes, que obrirà les seves portes al centre cultural Antoni Tur “Gabrielet”, oferint un espai lúdic que, enguany, ve carregat d’activitats i tallers amb la finalitat de dinamitzar Formentera durant aquestes dates tan assenyalades. 

El IV Mercat de Nadal de Formentera estarà obert des del 14 de desembre fins a la festivitat dels Reis Mags, amb un horari mínim establert d’11 a 13 h i de 17 a 21 h. Enguany, el mercat estarà compost per 13 parades, a mes d’un bar i dos casetes de fusta a l’entrada del mercat, a càrrec dels al·lots de la Parròquia i de l’IES Marc Ferrer. 

La novetat per a enguany és la ubicació d’un envelat a l’exterior del centre, on es desenvoluparà tot un programa d’activitats per a nens i adults, des de tallers plàstics i de música i dansa per als més petits a tallers de rebosteria típica de les Pitiüses per a adults i tota una oferta de música en viu a partir del sol post.  Com a les edicions anteriors, hi podrem trobar productes típics d’aquestes dates, des d’arbres i plantes de Nadal, figures per al Betlem, jugarois, artesania, regals, ornamentació i garlanda, així com productes de la gastronomia autòctona de l’illa i d’altres indrets. 

Aquest any, el dia 6 de gener després de la Missa de Reis, es lliuraran els regals a l’envelat del Jardí de ses Eres, i els patges reials organitzaran jocs durant tota la tarda amb tots els nens i nenes de Formentera. Les associacions Formenterers solidaris i Gent per Senegal tornaran a exposar els seus articles de regal de comerç just, així com artesania en ganxet i labors de retall, amb l’objectiu de destinar la recaptació a ajuda humanitària.

Una ubicació de prestigi
La seua ubicació al centre Antoni Tur “Gabrielet”, contribuirà a crear un ambient nadalenc molt familiar, sobretot amb la  ubicació de l’arbre de Nadal a la part nova de la plaça de la Constitució, i crear així un recorregut nadalenc. Aquesta activitat juntament amb la programació nadalenca de l’àrea de Cultura contribueix a potenciar el Nadal a Formentera que enguany, tot i la difícil situació econòmica, es presenta carregat de propostes. 

Amb aquesta mesura volem apropar aquestes festes a tota la ciutadania perquè puguin realitzar part de les seves compres en aquest mercat nadalenc. Us animam que sigui una visita obligada per als que optam per passar el Nadal a la nostra illa, per tal de gaudir de totes aquestes activitats, organitzades per a la diversió de tots. El Consell Insular de Formentera, els artesans i els comerciants de l’illa, volen potenciar amb aquest mercat, el Nadal a Formentera, i dinamitzar així el centre neuràlgic de Sant Francesc en aquestes dates nadalenques.

Consultar programació

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat