• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme VI concurs d’aparadorisme nadalenc

VI concurs d’aparadorisme nadalenc

premisaparadorisme_webEl Consell de Formentera i la Cambra de Comerç han lliurat aquest matí els tres primers premis resultants del VI Concurs d’aparadorisme nadalenc, que un any més ha guardonat als establiments de l’illa amb ànim de fomentar la decoració i l’ambient nadalenc a Formentera.  Els membres del jurat, compost per Noèlia Ferrer Costa, vocal de la Cambra de Comerç i expresidenta de l’Associació Hotelera, el publicista Luigi Ami Colomb i un representant de l’àrea de Cultura de Formentera, han decidit premiar els següents establiments: 

1r Premi: Te doy la luna (c/ Marc Ferrer). 225 €
2n Premi: Pepitas de manzana (C/ Eivissa).  150 € 
3r Premi: Majoral (C/ Jaume I). 75 € 

L’acte de lliurament s’ha dut a terme a la Sala d'actes de la Cambra de Comerç de Formentera, on el conseller de Festes i Participació Ciutadana de Formentera, Sergio Jiménez i el president de la Cambra de Comerç, Juanma Costa, han fet entrega d’una placa de reconeixement i del premi en metàl·lic als guanyadors, que enguany ha baixat lleugerament a conseqüència de la crisi econòmica. Així, el primer ha estat guardonat amb 225 euros, 150 euros per al segon i 75 euros per al tercer. 

En total, han participat 16 establiments, un poc més que l'any passat, que va comptar amb la participació de 11 comerços de Formentera. Cada any és major la participació, fruït de la consolidació d’aquest concurs. Aquesta iniciativa està organitzada per la Cambra de Comerç, amb la col·laboració del Consell de Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat