• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera assisteix a la MITT de Moscou

Formentera assisteix a la MITT de Moscou

mittmoscu webAvui ha començat la fira turística MITT que es porta a terme a la ciutat de Moscou (Rússia). Des de l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera s’aposta per la captació de turistes russos per als extrems de temporada. Amb aquesta finalitat s’ha fet traduir al rus el Manual del Turista, fullet principal de promoció de Formentera.

S’han desplaçat a la fira Alejandra Ferrer, consellera de Turisme del Consell Insular de Formentera i Carlos Bernús, gerent del Patronat de Turisme. Es mantindran reunions amb operadors turístics locals i s’atendrà desenes de petites agències locals, facilitant les dades de contacte d’empreses d’allotjament i altres dades d’interès de Forrmentera.

El mercat rus és l’aposta del Patronat de Turisme de Formentera per enguany, que ha comptat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera. Conjuntament, s’ha editat una revista que s’està repartint a l’estand de Turepaña, on hi estan present les Illes Pitiüses, dins l’espai reservat a les Illes Balears. Aquesta revista continuarà sent distribuïda per operadors turístics russos a les seves agències, un cop finalitzada la fira.

Formentera és encara una destinació molt desconeguda en aquest mercat, però amb aquestes iniciatives s’intenta apropar el turisme rus a l’illa. Les previsions indiquen un augment d’un 20 % pel que fa a l’arribada del mercat rus a Espanya per enguany. Cal destacar que l’illa d’Eivissa, ja va comptar l’estiu passar amb presència de turistes russos, la qual cosa beneficiarà de ben segur a Formentera.

Una bona notícia és que enguany s’ha aconseguit tenir alguna pàgina Formentera com a destinació turística en els catàlegs dels operadors turístics russos i s’estan organitzant viatges de familiarització per a agents de viatge, que visitaran l’illa en els pròxims mesos i als qui es proporcionarà la informació necessària per poder vendre la destinació adequadament.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat