• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Taller Formentera Film Lab “Para una gota”

Taller Formentera Film Lab “Para una gota”

tallerformenterafilm webL'associació Formentera Art ha realitzat durant 3 dies un taller multimèdia destinat a la creació d'un vídeo d'opertura de la III edició del Formentera Film, utilitzant la tècnica d'animació.

Els nens de 4rt, 5è i 6è de primària han participat en una sèrie d'activitats a través de les quals han pogut expressar la seva creativitat per crear breus animacions. Les tècniques utilitzades han estat l'animació stop motion amb plastilina i retalls de diaris i l'animació digital feta a partir dels dibuixos dels boixos.

Totes les animacions juntes formaran un puzzle que serà el vídeo d'opertura de les projeccions del Formentera Film Festival. També es presentarà un vídeo del backstage per explicar el procés creatiu dels alumnes.

La idea és deixar als nens jugar, a través de les seves animacions, amb un tema tan important com és l'aigua i concienciar sobre el seu bon ús, ja que es tracta d'un bé comú per tots.

Formentera Art ha proporcionat tot els materials i mitjans tècnics per la realització del taller, que s'ha impartit dre manera completament gratuïta.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera