• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Victoria Abril i Lola Dueñas, convidades especials del Formentera Film Festival

Victoria Abril i Lola Dueñas, convidades especials del Formentera Film Festival

victoriaabril webLa III edició del festival Formentera Film tornarà un any mes a portar la màgia del cinema al cor de Formentera. La plaça de Sant Francesc albergarà les projeccions del curtmetratges a concurs, entre moltres altres activitats que comptaran amb la presència de la padrina del festival Lola Dueñas, que ens va visitar a la I edició i que, enguany, anirà acompanyada de la reconeguda actriu espanyola, Victòria Abril.

Gràcies a l'empenta i iniciativa del col·lectiu FormenteraArt, aquesta és la tercera ocasió en què la nostra illa es converteix en un cinema a l'aire lliure i amplia, d'aquesta manera, l'oferta cultural, tant per als residents de l'illa com per a aquells que ens visiten de forma ocasional.

El Formentera Film és sinònim de garantia de qualitat turística i cultural i les seves particularitats d'adapten a la perfecció a la nostra illa. Gràcies a aquesta iniciativa, una illa tan petita com la nostra, té la oportunitat de ser espectadora de primera d'un nombre considerable de creacions cinematogràfiques d'arreu del món.

El Consell Insular de Formentera dóna suport any rere any a projectes que tenen com a objectiu potenciar l’art i la cultura mitjançant actes com el Formentera Film Festival.

Formentera Film
Del 23 al 26 de maig de 2013
www.formenterafilm.com

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera