• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Premi per a un nen i una nena de Formentera per quedar finalistes en el 10è Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’aqualia

Premi per a un nen i una nena de Formentera per quedar finalistes en el 10è Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’aqualia

premisaqualia webLa consellera de Cultura, Sònia Cardona, juntament amb el Cap de Producció d’aqualia a les Balears, Damià Muñoz, i la Responsable del Servei Municipal d’Aigües de Formentera, M. del Mar Yern, acompanyats per la tutora del CP Mestre Lluís Andreu, han lliurat a John J. Morales i Rocío Torres un puzle educatiu del món per a cadascú per quedar finalistes en la categoria individual de la desena edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que aqualia organitza cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.

En la desena edició del Concurs, van presentar els dibuixos un total de 29.000 escolars de 3r i 4rt de Primària, procedents de col·legis de l’estat espanyol, Portugal, República Txeca, Mèxic i Xile, dels quals 104 han estat de Formentera, del CP El Pilar i el CP Mestre Lluís Andreu.

Els escolars premiats han plasmat en el seus dibuixos la importància de tenir cura de l’aigua. I és que justament el lema del certamen de la desena edició era “Un excel·lent per a tu, un excel·lent per al planeta”, per difondre entre els més joves la importància de portar a terme hàbits responsables amb l’aigua, ja que això redunda en la conservació i sostenibilitat del recurs.

Ara, els alumnes de 3r i 4rt de Primària de les escoles de Formentera ja han participat en la nova edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que, sota el lema “El futur de l’aigua pinta bé perquè el pintes tu”, incideix especialment en el desenvolupament i aplicació de nous avanços tecnològics, alguns disponibles ja, que serveixin per aconseguir un ús més eficient en el consum d’aigua a les llars i ciutats i respectuós amb el medi ambient.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera