• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Del 25 de Maig a l'1 de Juny Formentera acull la V edició de la cursa Formentera to Run

Del 25 de Maig a l'1 de Juny Formentera acull la V edició de la cursa Formentera to Run

formentorun 2013 webFormentera celebra a partir de demà i fins el proper dia 1 de juny, la V edició de Formentera to Run, una cursa que permet recórrer l'illa i gaudir de tots els seus atractius durant una setmana. La fórmula combina cinc proves de cursa a peu, amb distàncies d'entre 9 i 21 quilòmetres, en dues categories: masculina i femenina. En total, 63 quilòmetres de carrera per descobrir els racons més espectaculars de Formentera.

El dia 25 tendrà lloc la recepció dels participants i les etapes s'iniciaran el diumenge 26 de maig, una per dia, amb el divendres 31 de maig de descans. Els participants recorreran zones internes de l'illa, el Parc natural de les Salines, i passaran per racons destacats de Formentera com el Far de la Mola, l' Estany des Peix o els penya-segats de Punta Rasa.

La jornada de l'última etapa culminarà amb el lliurament dels premis als tres primers classificats de cada categoria. La suma dels temps obtinguts en cadascuna de les etapes determinarà en total la seua classificació final. A més, es lliurarà una medalla de record a tots els participants que creuin la meta.

La inscripció, que es pot realitzar a través de la web www.formenteratorun.com, inclou assistència a la cursa, assistència mèdica, avituallaments i trasllat amb autobús a la sortida de l'etapa de mitja marató. A més, els participants compten amb paquets d'allotjament i/o manutenció amb diferents serveis addicionals. Enguany hi participen al voltant de 80 persones, que juntament amb els acompanyants poden suposar l'arribada d''unes 150 persones.

Formentera to Run està organitzada per les empreses Zitoway i Alpitour i el Consell de Formentera, en col·laboració amb el Govern de les Illes Balears.

Aquesta cursa forma part de la programació esportiva, cultural i d'oci que l'illa desenvoluparà durant la primavera en el marc de la campanya Descobreix Formentera al maig.

Més info a www.formentera.es o www.formenteratorun.com

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat