• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Gran acollida dels centres escolars de l'illa en els premis "Un parlament per a tots i totes"

Gran acollida dels centres escolars de l'illa en els premis "Un parlament per a tots i totes"

premisparlament2013 webAvui matí s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors del IX concurs de dibuix i VI concurs d’expressió escrita “Un Parlament per a tots i totes”, que anualment organitza el Parlament entre els escolars de 6è de primària de les Balears. L’escenari ha estat la sala municipal de Cultura de Formentera.

L’acte ha estat encapçalat per la presidenta del Parlament, Margalida Durán, qui ha estat acompanyada per la vicepresidenta i consellera d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera, Sònia Cardona, pel delegat territorial del Govern de les Illes Balears a Formentera, José Alcaraz, i pel cap d'escolarització d'Eivissa i Formentera, Daniel Ferrer.

La participació dels escolars en aquesta nova edició de divulgació institucional organitzada per la cambra amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats del Govern balear, ha consistit en la realització d’un dibuix que representa les funcions i l’organització del Parlament, acompanyat d’un lema, i en la redacció d’un escrit sota el tema “Valors i Parlament”.

Els concursos de dibuix i d’expressió escrita varen ser oferts a principi de curs a tots els alumnes de 6è de primària de tots el centres educatius de les Illes Balears i han tingut una gran acollida tant entre els centres, com entre el professorat i els alumnes, fet que ha suposat que hagi estat el concurs escolar amb més participació de les Illes Balears: 3.521 treballs, entre dibuixos i redaccions, de 74 centres.

Categories dels premis
De Formentera els centres que hi han participat han estat: el CEIP El Pilar, el CEIP Mestre Lluís Andreu i el CEIP Sant Ferran. El 1r premi Formentera de dibuix ha correspost a Arian Riera López, del CEIP El Pilar de la Mola, mentre que el 1r premi Eivissa d’expressió escrita a Carla Torres Seguí, del CP Sant Ferrar de ses Roques. Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació. Els dibuixos i les redaccions premiades sortiran en el proper calendari 2014 del Parlament.

GUANYADORS DEL 9è CONCURS DE DIBUIX  “UN PARLAMENT PER A TOTS I TOTES”
Premis Formentera
1r premi categoria Formentera
Alumna: Arian Riera López
Centre: CEIP El Pilar de la Mola

2n premi categoria Formentera
Alumna: Paula Mayans Ferrer
Centre: CP Mestre Lluis Andreu

3r premi categoria Formentera
Alumna: Gabriela Bittewcourt Sfeir
Centre: CEIP El Pilar de la Mola

GUANYADORS DEL 6è CONCURS D’EXPRESSIÓ ESCRITA  “VALORS I PARLAMENT”
1r premi categoria Formentera
Alumna: Carla Torres Seguí
Centre: CP Sant Ferran de ses Roques

2n premi categoria Formentera
Alumne: Miquel Tur Torres
Centre: CP Mestre Lluís Andreu

3r premi categoria Formentera
Alumne: Raúl Verdera Ferrer
Centre: CEIP Sant Ferran de ses Roques

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera