• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Puja l’ocupació del mes de maig a Formentera

Puja l’ocupació del mes de maig a Formentera

ocupaciomaig2013 webLa consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, ha informat aquest matí en roda de premsa sobre les dades d’ocupació a Formentera durant el mes de maig, unes xifres lleugerament superiors al maig de l’any passat.

Aquestes estadístiques s’han elaborat en base a un estudi propi de l’àrea de Turisme amb l’objectiu de complementar les dades oficials de la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera.

Tal com es desprèn de les xifres d’ocupació, els percentatges fins a dia d’avui són millors que la temporada passada, amb un percentatge a la primera quinzena de maig del 25 %, 5 punts superiors que en el mateix període del 2012. Pel que fa a la segona quinzena de maig, l’ocupació ha estat del 49 %, 4 punts superiors a l’any passat i pel que fa a l’ocupació de tot el mes ha estat d’un 38 % enfront el 32 % del 2012.

L’ocupació en el mes de maig s’ha vist reforçada per l’esforç que s’està fent en els darrers anys des de l’àrea de Turisme quant a accions promocionals. La campanya Descobreix Formentera al maig i a l’octubre afavoreix l’ocupació en els extrems de temporada amb valors afegits i descomptes. Així mateix, durant aquest mes de maig s’han dut a terme varietat d’activitats per tal de donar a conèixer els atractius de Formentera com els Caps de Setmana Gastronòmics, la I edició del Formentera Fotogràfica, el Formentera Film Festival o activitats esportives com la Mitja Marató o la cursa Formentera to run.

A més a més, s’han destinat esforços per a la realització de viatges de familiarització amb operadors turístics per la captació de nous països com Polònia i Rússia, continuant amb la feina de diversificació de mercats. Així mateix es continuarà incentivant la signatura de convenis amb operadors turístics, com enguany que s’ha signat amb Rewe i Tui, la qual cosa està incidint en les xifres de pretemporada.

Així mateix, Formentera incentiva les seves línies promocionals amb l’assistència a fires, on es lliura material promocional molt segmentat, amb les possibilitats que ofereix Formentera com a destinació turística. Enguany, s’ha destinat més pressupost per actualitzar tots els fulletons de platges, rutes verdes, gastronomia i celebració de casaments a Formentera. No pot faltar la presència de Formentera en línia, amb la web www.formentera.es, que s’actualitza diàriament, així com la seva presència a xarxes socials com Facebook o Twitter, que fan difusió de l’agenda cultural, i altres activitats així com l’atenció personalitzada en temps real.

Les actuacions per part de l’àrea de Turisme de Formentera van encaminades a fomentar l’ocupació en els mesos de maig i octubre, i aconseguir atreure altres mercats que garanteixin una temporada turística més llarga i més rendible per als agents turístics de l’illa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat