• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme VI Passarel·la de Moda de Formentera

VI Passarel·la de Moda de Formentera

pasarela2013 webHan passat 5 anys des que es va celebrar la primera passarel·la de moda de l’illa de Formentera, i enguany podrem gaudir de la VI edició de la Passarel·la de Moda a un escenari diferent, ja que continuant en la línea de fomentar la itinerància dels esdeveniments per tots els pobles, per primera vegada la desfilada se celebrarà a Sant Ferran de ses Roques.

En uns anys de recessió econòmica que afecten tot el país, el Consell Insular segueix apostant per reforçar la promoció dels comerciants tèxtils que i els dissenyadors locals.

Pel que fa a la presentació de l’esdeveniment, enguany s’ha apostat per organitzar un acte més proper, dirigit al poble de Formentera, amb la presentació de la Passarel·la a càrrec de gent coneguda, gent que camina pel carrer que viu a Formentera, i que la gent de l’illa coneix. De la mateixa manera, les models comptaran amb el toc espontani que va caracteritzar la desfilada de l’any passat, i tornen a ser gent resident o nascuda a Formentera.

A més, enguany la moda i la cultura van agafades de la mà, i amb motiu del centenari del poeta pitiús Marià Villangomez, els dissenyadors participants a la VI Passarel·la de Moda de Formentera han batiat les seves col·leccions amb un títol de les seves obres de poesia i prosa, retent així homenatge al poeta i participant dels actes programats amb motiu de l’Any Villangómez 2013.

En aquesta trobada es podran veure joies, bosses, vestits de núvia, vestits de festa, creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la naturalesa, la mar i els colors propis de Formentera, sempre amb col·leccions que de ben segur sorprendran tant a turistes com a residents, espectadors fidels de la Passarel·la de Moda de Formentera.

Tot un desplegament per potenciar i ajudar els comerços que dissenyen la seva pròpia moda, i fomentar la moda que es vesteix a l’illa de Formentera a través dels seus dissenys.

Recordem que el pressupost per a l’organització d’aquesta VI Passarel·la de Moda és de 5.500 Euros, el que implica el gran esforç per part de tota l’organització que ha de realitzar aquest esdeveniment, amb la qualitat que imposa aquest tipus d’actes. Cal destacar el suport dels col·laboradors i patrocinadors perquè aquest acte pugui un any més ser una realitat, amb la il·luminació a càrrec de l’empresa Eivissa plug&play i el Restaurant Es Cap, el maquillatge i la perruqueria de la mà de Christian, a més de la col·laboració de Carbòniques Tur i la floristeria Kentya.

Una cita memorable per a formenterers i turistes que ja s’ha consolidat a l’agenda cultural de l’illa.

En aquesta IV edició participaran 10 firmes:
Macramé
Mundo Insolito
Elena Oby
Majoral
Janne-Eivissa
Eva Cardona
Ishvara
Andrés Rodriguez
Steve Hesse
Jesús Costa

I com a convidada especial, l’artesana Sol Courregues, ens sorprendrà amb els seus dissenys fets amb discs de vinil.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat