• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera estrena oficina turística a Eivissa

Formentera estrena oficina turística a Eivissa

oficinaeivissawebLa consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, s'ha desplaçat avui a Eivissa, juntament amb el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, per presentar la nova oficina d'informació turística, ubicada a la estació marítima des Martell.

Aquest espai, cedit per la companyia naviliera Trasmapi, és fruït de la col·laboració entre el Consell Insular i la naviliera, que el mes de maig varen signar un conveni d'associacionisme d'empreses que consisteix en una col·laboració entre entitats a canvi de promoció.

Així, l'empresa naviliera Trasmapi ofereix valors afegits com són l'habilitació d'espais als seus vaixells per promoció turística o trajectes d'anada i tornada per viatges de familiarització, a canvi de la promoció del seu logotip per part del Consell Insular.

La nova oficina estarà oberta de dilluns a dissabte de les 10 a les 16 hores i compta amb una persona contractada pel Patronat de Turisme de Formentera. Així mateix, el local compta amb material promocional molt segmentat, amb les possibilitats que ofereix Formentera com a destinació turística. Destaca un fulletó per a la realització de casaments, així com un fulletó gastronòmic amb ànim de fomentar la cuina de Formentera amb tots els valors culturals que impliquen les diferents arts, tècniques i procediments per a la transformació de la matèria primera en un plat tradicional i oferir una visió de la Formentera més tradicional a través de la gastronomia.

La seva bona ubicació, en el passeig marítim on amarren les embarcacions d'esbarjo, la converteix en un lloc estratègic per promocionar Formentera i incidir en els turistes que visiten Eivissa que coneguin Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat