• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni La Marina Band desembarca a Formentera per participar en el cicle de música “Jazz a la Plaça”

La Marina Band desembarca a Formentera per participar en el cicle de música “Jazz a la Plaça”

jazz webEl proper dissabte 24 d'agost, el cicle de música “Jazz a la Plaça”, que es celebra cada dissabte a la Plaça de l'església de Sant Francesc, comptarà amb la col·laboració especial del grup eivissenc La Marina Band, que faran d'aquesta nit una de les actuacions emblemàtiques d’aquest estiu.

Aquest és el tercer any que La Marina Band participa a les jam sessions de Formentera, una de les iniciatives més arrelades de l'illa amb més de 20 anys de trajectòria. Aquests concerts els duen a terme un grup de músics amateurs de l’illa i cada setmana conviden músics de reconegut prestigi de França, Alemanya, Espanya, així com altres artistes que són a l’illa de vacances o que col·laboren esporàdicament amb aquesta iniciativa.

Els membres base de la banda Jazz Connotation són Tony Gartell (corneta i violí) Enrique González (guitarra), Vicente Roselló (baix), Bruce Gartell (bateria) i José Guzmán (trombó). A ells s'hi sumaran els integrants de la formació eivissenca, Quimi Luzón (bateria), Pere Navarro (trompeta), Enrique Canet (baix elèctric), Llorenç Prats (pianista) i Franco Botto (saxo alto).

Aquest estiu, la banda eivissenca formada per joves d'entre 19 i 23 anys, ha llençat el seu primer disc “Adalt”, que van gravar al maig a l'estudi professional Nòmada 57 de Barcelona i en la seva curta trajectòria ja han interpretat els seus temes al Festival de Jazz d'Eivissa, l'illa que els ha vist néixer i créixer i a l'octubre tenen preparat el desembarcament a la 45 edició del Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Des de les 22.00 fins a les 01.00 hores, els assistents als tradicionals concerts de jazz gaudiran d’una nit al so del jazz, amb la imatge de l’església de fons, que constitueix un espectacle idíl·lic per gaudir a les nits d’estiu.

Aquesta iniciativa, organitzada per l’associació Jazz&CO, té com a finalitat conservar i fomentar la música en tots els seus vessants, promovent tot tipus d’activitats musicals per tal de donar sortida a la creació musical a través d’actuacions en directe.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera