• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme L'àrea de Turisme impulsa les jornades FORMENTERA 2.0. de noves tecnologies i mitjans en línia

L'àrea de Turisme impulsa les jornades FORMENTERA 2.0. de noves tecnologies i mitjans en línia

formentera20 web2La consellera de Turisme i Mobilitat de Formentera, Alejandra Ferrer, ha presentat aquest matí les jornades multimèdia Formentera 2.0. de la mà de la directora d’aquesta iniciativa Rosa Castells. Es tracta de diversos tallers de noves tecnologies i nous canals aplicats a la comunicació en línia que faran de l’illa un referent tecnològic els dies 4, 5, 6 d’octubre.

El programa contempla diverses activitats durant dos dies al voltant de la comunicació en línia, amb la participació de 7 ponents amb una àmplia experiència en la comunicació digital que s’han desplaçat a l’illa per donar contingut a la primera edició d’unes jornades que aspiren a ser un referent, tant per a experts com per a participants.

Mitjançant l’impartiment de tallers pràctics i diverses classes magistrals, els participants tendran l’oportunitat de compartir coneixements i experiències en un marc incomparable com és Formentera. Des d’aprendre a crear continguts, gravar i reproduir els nostres vídeos en temps real fins aprendre els millors canals per difondre els nostres projectes, conèixer de fons les xarxes socials o realitzar projectes mitjançant micromecenatges.

Les noves eines multimèdia son una potent arma comunicativa en un món on la viralitat, les xarxes socials i les noves tecnologies són importants. En definitiva, es tracta d’una trobada molt didàctica alhora que enriquidora, que permetrà satisfer la curiositat d’aprenentatge de tots els participants. S’espera que participin en aquesta iniciativa al voltant de 25 persones.

El Consell Insular de Formentera ha donat suport aquesta iniciativa, seguint en la línia d’organitzar activitats de referència que ajudin a fomentar l’arribada de gent en els extrems de temporada. Recordem que el mes de maig es va dur a terme el taller Formentera Fotogràfica, que va congregar molts aficionats del món de la fotografia. Totes aquestes iniciatives contribueixen a donar a conèixer l’illa en els extrems de temporada.

Les jornades Formentera 2.0 compten amb el suport del diari El periódico i de la marca Estrella Damm.

Més informació a www.consellinsulardeformentera.cat o www.formentera20.com.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat