• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme L’àrea de Turisme de Formentera premia la fidelització turística

L’àrea de Turisme de Formentera premia la fidelització turística

diaturista2013 webAmb motiu del Dia del Turista avui 19 de setembre, l’àrea de Turisme del Consell Insular de Formentera ha organitzat un petit acte per commemorar la fidelitat dels turistes que fa més de 20 anys que visiten l’illa.

L’acte, ha estat presidit per la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer i el cap de promoció turística, Carles Bernús, i ha comptat amb la presència del president de la institució insular, Jaume Ferrer i del vicepresident primer, Santi Juan. Enguany s'ha premiat la fidelitat de 11 turistes de nacionalitats espanyola, alemanya, francessa i italiana. Des de l’àrea de Turisme, la fidelització turística constitueix un indicador de la qualitat de Formentera i en els darrers anys s'han lliurat al voltant de 40 diplomes premiant la fidelització dels nostres visitants.

A mode anecdòtic, enguany hi ha dos casos de matrimonis que visiten Formentera des de fa mes de 40 anys, i que son de nacionalitat catalana i francesa, un exemple indicador dels primers turistes que descobriren l'illa.

En acabar el lliurament de diplomes, s'ha fet una foto de família i tots junts han gaudit de la degustació de productes gastronòmics típics de l’illa (coques, orelletes, herbes, frigola), oferta per l'administració per a commemorar aquest dia.

Des de l'àrea de Turisme s'ha consolidat la celebració del Dia del Turista que es ve celebrant des de bastants d'anys. Fins i tot i quan ha estat possible, s'ha aprofitat per fer un reconeixement a les empreses i entitats que han tingut un paper rellevant en la promoció i desenvolupament turístic de Formentera, així com als presidents del Patronat de Turisme, premi concedit el 2009 per la seva tasca en el desenvolupament turístic de l’illa des de la seva entrada en funcionament l'any 1983.

Premiats Dia del Turista 2013
1) Sra. Lieselotte Wegner y Sr. Wolfgang Peter Wegner. Alemania(Hostal Rafalet).
2) Sr. Axel Rüttermann. Alemania (Hotel Voramar).
3) Sr. Paul Fiedler. Alemania (Hotel Voramar).
4) Sr. Raymond Stanners Boland. Regne Unit (Hotel Voramar).
5) Sr. Bernd Froning, Alemania (Hotel Voramar)
6) Sr. Czubek Gudrun. Alemania.
7) Sr. Aldo Collizzolli. Italia (Lago Playa)
8) Sr. Joan Forès Jané i Sra. Marta Malleu Sola. Catalunya.
9) Sra. Françoise Lavocat. França (Casa el Pinar, Migjorn)
10) Sra. Lisa Fackler. Italia (Hostal Mar Blau).
11) Sra. Helke Giambertone. Italia (Hostal Mar Blau).

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat