• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni L'exposició “Marià Villangómez i Formentera” arriba a Mallorca

L'exposició “Marià Villangómez i Formentera” arriba a Mallorca

expoitinerant villangomez web2014L'exposició col·lectiva “Marià Villangómez i Formentera”, inaugurada a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament Vell el passat 22 de juliol, ha iniciat la seva itinerància a la casa de Cultura Can Gelabert, a Mallorca.

Aquesta exposició, representada per un grup d’artistes de Formentera, els quals interpreten una petita mostra de l’obra poètica de Marià Villangómez, es va inaugurar el dissabte dia 8 de febrer amb la presència de la regidora de cultura de Binissalem, representants de l'Institut d'Estudis Baleàrics, la consellera de Cultura de Formentera, Sònia Cardona i amb els artistes formenterers Enric Riera, Celia Jiménez i Gilbert Herreyns.

Es tracta d'una mostra on els artistes reten homenatge al poeta i escriptor pitiús en el centenari del seu naixement amb tècniques tant diferents com el collage, fotografia, oli, acrílic, paper o tècnica mixta. L'exposició està composta per 9 obres plàstiques basades en l’obra escrita de Marià Villangómez.Recordem que l'any 2013 va albergar el centenari del naixement del poeta eivissenc.

Amb aquest inici de la itinerància, patrocinada per l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'exposició acompleix amb la finalitat de donar a conèixer a tots els habitants de les Illes Balears, l’obra i mestratge del poeta, acomplint amb els objectius de l’Any Villangómez. A més de propiciar el coneixement i intercanvi entre els nostres artistes en el marc de la comunitat autònoma de les Illes Balears. Aquesta exposició es podrà visitar a Can Gelabert a Binissalem fins el 8 de març.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera