• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera assisteix a la fira BIT de Milà per garantir la presència del mercat italià a l’illa

Formentera assisteix a la fira BIT de Milà per garantir la presència del mercat italià a l’illa

firabit web2014La consellera de Turisme, Comerç i Mobilitat del Consell Insular de Formentera, Alejandra Ferrer, ha assistit avui a la fira BIT de Milà per tal de promocionar les novetats de Formentera per a la temporada d'estiu. Com ja es va avançar a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, enguany destaca la presentació d'uns futlletons d'activitats a l'aire lliure com són: Formentera sota el mar, Formentera a cavall i Caiac a Formentera. A més de continuar amb la promoció de productes específics com són la gastronomia, les platges i la celebració de casaments a l'illa.

Així mateix, com a totes les fires, es continuarà amb la promoció d’esdeveniments consolidats a l’illa, entre els quals destaquen els Caps de setmana gastronòmics i la Mitja Marató per tal de promoure la gastronomia illenca, o els de recent creació i amb molt d'èxit d'inscripció Formentera Fotogràfica o Formentera 2.0.

La fira BIT de Milà s'estendrà fins el 15 de febrer i, com cada any, estarà marcada per la celebració de reunions sectorials amb l’objectiu de saber com es presenta la temporada estival. La consellera de Turisme ja té programades diverses trobades amb operadors turístics italians i amb empreses de comunicació amb la finalitat d'iniciar campanyes publicitàries a Itàlia que fomentin la visita del mercat italià.

Les Illes Balears assisteixen a la fira BIT de Milà amb un stand propi, que compta amb un stand genèric de les Balears, i amb 4 mostradors independents per a cadascuna de les illes, en el qual Formentera podrà exposar tot el material promocional.

L'àrea de Turisme continuarà la seva promoció a altres ciutats italianes amb l'assistència a fires com Eudishow a Bologna i està preparant una presentació de novetats a Milà per tal d'agraïr al sector turístic la seva fidelitat amb Formentera des de fa més de 20 anys. S'espera comptar amb la col·laboració d'empreses locals que, conscients de la importància de la promoció turística per l'illa, han decidit implicar-se per reforçar els productes turístics que s'ofereixen.

Tot i la crisi econòmica, tant a Espanya com a Itàlia, Formentera continua sent una de les destinacions més demandades i amb més assistència de públic, per la qual cosa desperta un notable interès entre el sector turístic i els particulars que decideixen visitar la fira el cap de setmana per programar les seves vacances.

La BIT de Milà és considerada la segona fira més important d'Itàlia i entre les quatre primeres del món. Més de 100.000 presències registrades l'any passat, una àrea total de 65.000 metres quadrats i més de 33 anys d'experiència avalen aquesta fira. Espanya es col·loca en segona posició entre les destinacions preferides dels italians, per darrere de França, i per comunitats, Balears és una de les destinacions predilectes, amb Formentera ocupant les primeres posicions.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat