• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni L’àrea de Festes destina més diners als premis de Carnestoltes 2014

L’àrea de Festes destina més diners als premis de Carnestoltes 2014

carnaval 2014 webUn any més la rua de Carnestoltes arriba a Formentera carregada de propostes que ben segur faran gaudir tothom en un dia on els disfressats i disfressades són els protagonistes. Les novetats d’enguany són la creació d’una nova categoria, a la  disfressa de parella en primer i segon premi i l’ampliació del segon premi en la categoria de comparsa.

Com l’any passat, la celebració del Carnestoltes es farà al nucli urbà de Sant Ferran. El diumenge dia 2 de març, coincidint com cada any amb el diumenge abans del dimecres de cendra (inici de la quaresma), tots els disfressats es reuniran al CP Sant Ferran de ses Roques, punt de trobada des d’on començarà la rua del Carnestoltes pels carrers de Sant Ferran, amb l’acompanyament del grup Pota Lait.

Tots els disfressats i disfressades que optin als premis en les diferents categories es concentraran a les 11.00 h del matí al col·legi de Sant Ferran per iniciar la inscripció en el concurs i començar la rua pels carrers del poble per després retornar de nou al col·legi de Sant Ferran per gaudir del ball de disfresses de la mà de Dj Pharma.

Així, els disfressats i disfressades podran participar en el concurs de disfresses, amb la possibilitat de guanyar algun dels premis en metàl·lic, que atorgaran 60 euros per al segon premi infantil i 100 euros per al primer premi, mentre que el primer premi individual adult és de 200 euros i de 150 per al segon. Per altra banda, s’ha creat una nova categoria a la millor parella, amb un premi de 300 euros per al primer lloc i de 200 euros per al segon. Pel que fa a la categoria de grup (entre 3 i 10 persones) es destinen 400 euros per al primer premi i 250 euros per al segon, mentre que la categoria de comparsa  (mes de 10 persones), opta a un premi de 500 euros per al guanyador i enguany s’ha ampliat a un segon premi de 350 euros. Les carrosses, poden guanyar 950 euros i 650 per al primer i segon premi respectivament.

La música com cada any ve de la mà del polifacètic DJ Pharma que farà ballar grans i petits en una diada on els protagonistes són els disfressats i disfressades. A les 14.00 h tendrà lloc el dinar popular, organitzat per l’APIME el CEIP Sant Ferran, en el qual els disfressats i disfressades podran menjar de franc.

L’àrea de Participació Ciutadana i Festes del Consell Insular de Formentera organitza amb molta il·lusió les activitats de carnestoltes, amb el desig de comptar amb una alta participació ciutadana, en un dia d’ambient festiu a l’illa.

Carnestoltes per als més joves
Com cada any, l’àrea de Joventut, a través del Casal de Joves, ha organitzat un taller de Carnestoltes els dies 15 i 22 de febrer. Aquesta activitat consisteix en la elaboració de màscares de guix, i permet oferir un lloc de trobada per als joves de l’illa amb la finalitat de fomentar la participació dels mes joves al Carnestoltes.

Aquest taller esdevé una preparació prèvia a la festa de Carnestoltes que es celebrarà el dia 28 de febrer al Casal de Joves.
Així mateix, el dijous 27 de febrer tendrà lloc la rua escolar, amb la participació de l’alumnat del col·legi Verge Miraculosa i escola infantil Sa Miranda.

RUA DE CARNAVAL 2014. Diumenge, 2 de març
11.00 h CP Sant Ferran de ses Roques
Trobada de comparses, carrosses i disfresses
12.00 h Rua pels carrers de Sant Ferran
amb l’acompanyament del grup Pota Lait (Rock eivissenc)
14.00 h CP Sant Ferran de ses Roques
Ball de disfresses amb Dj Pharma
14.00 h CP Sant Ferran de ses Roques
Torrada popular [gratuïta per a tots els disfressats i disfressades]


Formentera. Carnaval 2014
Ho organitza: àrea de Participació Ciutadana i Festes

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera