• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera assisteix a la ITB de Berlín amb nou material promocional que destaca la pràctica d'esports a l'aire lliure i la natura

Formentera assisteix a la ITB de Berlín amb nou material promocional que destaca la pràctica d'esports a l'aire lliure i la natura

itb2014 webEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer i la consellera de Turisme i Mobilitat, Alejandra Ferrer, s’han desplaçat avui a Alemanya amb el gerent del Patronat de Turisme, Carlos Bernús per assistir a la fira ITB de Berlín, que s’inaugura avui i que s’estendrà fins el proper diumenge 09 de març, amb la finalitat de promoure la imatge de l’illa i dotar-la d’una promoció turística autònoma.

Aquesta fira té com a objectiu incidir en els atractius de Formentera per tal de potenciar l’arribada de turistes alemanys, sobretot en els mesos precedents i posteriors a la temporada turística, així com recuperar un mercat de més edat, que coneix Formentera i l’ha visitada en nombroses ocasions. En aquest primer dia s’ha respirat un ambient molt avivat i dinàmic amb una gran afluència de touroperadors i agències de viatge, els que han indicat que tenen unes previsions molt positives per les Pitïuses per la propera temporada.

En resposta a les peticions fetes a la ITB de 2013 pels principals TT.OO alemanys, Formentera, per segon any consecutiu, compta amb un stand conjunt amb la veïna illa d'Eivissa amb l'objectiu últim de diferenciar-se de Mallorca que és el principal competidor al mercat alemany. Aquest stand està situat al pavelló nº 4.2 a uns 50 m del stand de Turespaña, on també estan representades totes les Illes Balears. Els responsables de l’àrea turística mantendran reunions amb agències de viatges i touroperadors amb un pes important, com és el touroperador alemany TUI o DER Touristik, així com amb empreses aèries per tal de veure les previsions per enguany, que de moment indiquen bones perspectives amb places ja venudes al mercat alemany, la qual cosa denota un gran interès per Formentera.

La presència de Formentera en aquesta fira basa la seva promoció en el lliurament de material promocional molt segmentat per productes turístics, amb les possibilitats que ofereix Formentera com a destinació turística. Enguany, s’ha editat nou material promocional, assumit per l’àrea de Turisme de Formentera, que ressalta els valors naturals i paisatgístics de l’illa, així com les possibilitats que ofereix aquesta destinació per a la pràctica de tot tipus d'esports.

Cal destacar la bona acollida que té en aquest mercat qualsevol iniciativa relacionada amb la natura. Per aquest motiu, demà a les 12,30h està prevista una presentació de Formentera en alemany, conduida per la consellera Alejandra Ferrer, davant de més de 20 mitjans alemanys per tal de promoure la imatge de Formentera com a destí ideal per la pràctica d'esports a la vegada que es pot gaudir de la natura única de l'illa.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat