• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Inauguració de l'exposició del XII Concurs de fotografia Beni Trutmann i lliurament dels premis

Inauguració de l'exposició del XII Concurs de fotografia Beni Trutmann i lliurament dels premis

beni2014 webLa convocatòria d'enguany del Concurs de fotografia Beni Trutmann ha arribat a la seva dozena edició amb la participació de 46 concursants, una xifra lleugerament superior a la de l'any passat, i la presentació d'un total de 118 fotografies repartides en les categories de blanc i negre i color. D’aquest total, se n’han seleccionat 50 fotografies que formaran part de l’exposició a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament vell, que s'inaugura avui dilluns 28 d'abril, dia en què va morir Beni Trutmann, fins el dia 9 de maig, de dilluns a dissabte d’11 a 14 hores.

La selecció dels premiats ha estat a càrrec d’un jurat compost per un representant del GOB de Formentera, un representant de l’Obra Cultural Balear i persones de reconeguda experiència en les arts visuals baix la presidència d’un representant del Consell Insular de Formentera.

Recordem que aquest certamen s’ha consolidat a Formentera com un dels més esperats, que premia les fotografies que exhibeixen la natura de l’illa en tots els seus àmbits, des del paisatge, la fauna i la vegetació o la interacció humana amb la natura, totes elles com una mostra de compromís amb la natura i la defensa del medi ambient.

Amb aquest concurs anual de fotografia que porta el seu nom, el Consell de Formentera vol mantenir viva la seua memòria i esdevé una oportunitat per als aficionats a la fotografia d’apropar-se a la feina i exemple que ens va deixar un dels fotògrafs per excel·lència de Formentera.

Els 12 anys de trajectòria del concurs de fotografia Beni Trutmann han fomentat la participació ciutadana i han deixat un arxiu fotogràfic molt valuós per a la institució, que les pot utilitzar, sense fins lucratius, en qualsevol de les formes gràfiques que cregui oportunes (pòsters, cartells, Internet, etc.) per donar a conèixer l’illa de Formentera i els seus racons.

L’exposició de fotografia Beni Trutmann és tot un referent a Formentera, amb la participació de gent de diferents àmbits de la Península;com Madrid, Barcelona, València, Lugo o Saragossa i, fins i tot, d’àmbit internacional, Suïssa o Alemanya en edicions passades.

El lliurament dels premis de les dues categories tindrà lloc avui a les 20.00 hores, coincidint amb la inauguració de l’exposició.

Premiats 2013
Categoria blanc i negre
1r premi: Álvaro Raul Mendoza. 500 euros
2n premi:.Sergio Torres Costa. 300 euros
3r premi: Anabel Costa Ferrer. 200 euros

Categoria color
1r premi: Iria Sánchez Rodríguez. 500 euros
2n premi: Sergio Torres Costa. 300 euros
3r premi: Jordi Navarro Rivas. 200 euros

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera