• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera tanca el mes de juny amb més ocupació turística que l'any anterior

Formentera tanca el mes de juny amb més ocupació turística que l'any anterior

ocupacio turisticaEl Consell de Formentera, per mitjà de l'Àrea de Turisme, ha informat dels resultats de l'ocupació turística al mes de juny.
Alejandra Ferrer, consellera de Turisme, i Carles Bernés, gerent de l'Àrea han informat que l'indicador d'ocupació ha estat del 82,31%, segons dades del propi Consell lnsular.

La temporada passada, que ja va ser especialment bona en ocupació turística, la xifra va ser del 81,85% i al 2012 del 73,97%. En quant al lloc de procedència dels visitants, el principal mercat al mes de juny ha estat l'italià (48,47%), seguit de l'espanyol (19,54%) i l'alemany (15,73%). Recordem que el mes de maig d'aquest any, l'indicador d'ocupació turística també va millorar el de l'any passat al situar-se en un 45,35%. El mes de maig de 2013 l'ocupació va ser del 37,89% i l'any 2012 del 33,32%.

En quant a procedència, al mes de maig, el turisme alemany va ocupar el primer lloc (30,97%), l'espanyol el segon (26,23%) i l'italià el tercer (22,70%).

Més enllà de la millora en quantitat, la consellera Alejandra Ferrer ha destacat “l'evolució dels mercats, ja que cada vegada més es redueix la dependència d'un sol lloc de procedència per donar pas a més varietat i equilibri”.

La dada del mes de juny del 2014 correspon a l'enquesta pròpia del Consell de Formentera mentre que totes les altres dades són de la Federació Hotelera, que encara no ha facilitat la xifra de juny, tot i que habitualment solen ser molt coincidents ja que comparteixen bona part de la mostra, els hotels de l'illa de Formentera.

XEn la mateixa roda de premsa, el gerent Carles Bernús ha informat del bon funcionament del servei de econcierge, per mitjà del qual el Consell informa turistes per twitter o whatsapp. Bernús ha manifestat que “el servei té una gran acceptació, la majoria de preguntes tenen referència a qüestions meteorològiques per saber l'estat de les platges”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat