• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni El consell programa Jorge Drexler i la Flower com a plats forts de Sant Jaume

El consell programa Jorge Drexler i la Flower com a plats forts de Sant Jaume

presentacio sant jaume 2014El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Festes han presentat aquest matí el programa d’activitats de les Festes de Sant Jaume d’enguany, que tendrà un pressupost de 55.000€. La presentació l’han realitzat el conseller de Festes i Participació ciutadana, Sergio Jiménez i la tècnica de l’àrea, Anna Costa.

Del programa d’aquest any, Sergio Jiménez ha destacat “en primer lloc la música en viu, ja que hi ha cinc dies d’actuacions musicals”. La primera d’elles serà a la Sala de Cultura (cinema) de Sant Francesc, que acollirà un concert del Quartet Diotima, de música de corda, que interpretarà peces de Bartók, Webern i Levick el dijous 17 de juliol a les 21.00 h.

La segona actuació musical serà dimecres 23 de juliol en motiu del 20è aniversari del certamen de Jazz a la Plaça. Per a aquest dia, Jazz&Co, la banda resident de les nits de jazz, comptarà amb el reforç de Joachim Kühn quintet. Serà a la plaça de la constitució, a partir de les 22 h.

La nit del dia 24, a continuació de l’acte institucional de la Diada de Formentera, que se celebrarà a la sala de cultura a partir de les 20.30 h, per homenatjar els guardonats amb les distincions honorífiques que atorga el Consell Insular, hi haurà un concert a la plaça de sant Francesc amb les participacions de Gerard Quintana i Xarim Aresté, que presentaran el seu nou disc “Tothom ho sap”; Cultrum, un grup de reggae, soul i ska provinents de Tarragona, i per tancar la festa Bobby Garcia, dos discjòqueis de prestigi que presentaran el seu disc Balearic 2.0.

La quarta actuació musical es produirà el dia de Sant Jaume, el 25 de juliol, amb els concerts de Jorge Drexler, que presentarà el disc “Bailar en la cueva”, a les 22.30h, just després de la ballada popular que obrirà la nit, a càrrec dels Xacoters i els Pastorells, i que començarà a les 21h. Drexler donarà pas als focs d’artifici, a mitjanit. Després dels focs, La Vella Dixieland, una banda de jazz, i Buesmafia i es Saligardos, amb el seu rock, tancaran la nit. Per aquest concert, els Bluesmafia tindran la col·laboració de Dani Nel·lo, un saxofonista que havia format part de l’antiga i mítica banda “Los Rebeldes”.

L’última actuació musical serà dissabte 26, amb l’esperada Formentera Flower, una festa amb música dels anys seixanta, setanta i vuitanta ambientada pels Dj’s Pharma, Gunter Blue i Javi Box.
El programa de Festes de Sant Jaume també preveu tres exposicions. La primera d’elles és “Estimada Posidònia”, a la sala d’exposicions de La Caixa, amb obres de creació conjunta entre l’artista Sol Courreges i el poeta Esteve Portes. Aquesta exposició estarà oberta fins al 31 de juliol.

La segona de les exposicions és “Lolita”, de Deleval, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell. Aquesta mostra estarà oberta al públic fins al 19 de juliol. En aquesta mateixa sala d’expocions, el dilluns 21 inaugura exposició l’artista Enric Riera, amb la mostra “L’horitzó inabastable”, que es podrà visitar fins al 2 d’agost.

Per als més petits, els dia 23 de juliol, a les 18.30h de la tarda a la plaça de la Constitució, hi haurà l’espectacle de Xip Xap, “Que peti la plaça”. El dissabte 26, es realitzarà al Casal de Joves el taller de maquillatge flower per a joves i a les 20.30h, es recupera la Flower junior.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera