• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Els serveis de taxi i bus de la Savina ja tenen ombra

Els serveis de taxi i bus de la Savina ja tenen ombra

ombra2Els usuaris dels serveis de taxi i de bus del port de la Savina ja tenen ombra. L’Autoritat Portuària de Balears ha instal·lat i ha finançat la instal·lació de dues pèrgoles de grans dimensions que ofereixen recés del sol a les persones que esperen el transport públic.

Aquesta era una petició que feia anys que el Consell de Formentera realitzava i s’ha dut a terme just quan més necessari es feia, amb l’arribada dels pitjors dies de calor de l’any.

La consellera de Turisme i Mobilitat, Alejandra Ferrer, s’ha mostrat molt satisfeta per la instal·lació de l’ombra i ha agraït l’actuació a l’Autoritat Portuària, de qui ha dit que “en els darrers mesos estan responent molt bé i mostrant una gran col·laboració en molts aspectes, com aquest de l’ombra”.

La consellera Ferrer també ha avançat altres punts de col·laboració com la petició per a la instal·lació d’un punt d’informació enfront del punt on arriben les excursions d’Eivissa, que també té el vistiplau de l’Autoritat Portuària.

Un altre punt d’acord entre els dos organismes ha estat el permís que ha rebut l’empresa que realitza els serveis de transport públic a Formentera, Autocares Paya, per col·locar un cartell informatiu del servei dins l’estació marítima.

Per últim, la consellera Ferrer ha agraït la bona disposició de l’Autoritat Portuària a realitzar “una discriminació positiva quant al repartiment d’espais per als lloguers de vehicles per aquells que disposin de vehicles elèctrics” en l’àmbit del port.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat