• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Mostra gastrònomica de productes de les Illes Balears a Formentera

Mostra gastrònomica de productes de les Illes Balears a Formentera

Mostra gastronomicaAquest matí entre les 11.00 h i a les 14.00h s’ha produït al Centre Antoni Tur “Gabrielet” de Sant Francesc Xavier, una instal·lació del Consell de Formentera que acull el mercat pagès i una sala d’exposicions, una mostra gastronòmica de productes amb segell de qualitat de les Illes Balears.

La mostra, denominada “Illes Balears, Taste Quality”, està organitzada per l’empresa pública del Govern de les Illes Balears, Semilla, adscrita a la Conselleria d’Agricultura, i té per objectiu promoure aquests productes entre els ciutadans i entre els turistes.

A la mostra s’han pogut degustar, entre altres productes, vins de la terra de Formentera, vins d’Eivissa, de Binissalem, sobrassada i ensaïmada de Mallorca, gin i formatges de Maó i ametlles mallorquines.

Els consellers d’Agricultura, Santiago Juan, i la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, s’han desplaçat a l’esdeveniment per saludar al Delegat del Govern a Formentera, José Alcaraz i per declarar que “els productes gastronòmics són un complement molt important per aconseguir turisme de qualitat, que és un dels nostres objectius”, segons ha declarat Alejandra Ferrer.

Per la seva banda, Santiago Juan, ha destacat “la presència de productes formenterers a la Mostra, com els cellers des Cap i de Terramoll, i l’aportació dels productes del camp per millorar la qualitat del turisme”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat