• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme El Festival de Guitarres de torna a Formentera aquest cap de setmana

El Festival de Guitarres de torna a Formentera aquest cap de setmana

Guitarres 2014 170914Aquest matí a la sala de cultura del Consell de Formentera s'ha presentat la VI edició del Festival de Guitarres de Formentera. A la presentació hi han assistit l'organitzador del Festival, Ekkehard Hoffmann, luthier de l'empresa Formentera Guitars acompanayat de la consellera de Cultura, Sònia Cardona i la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Ekkehard Hoffmann, més conegut a l'illa com Ekki, ha manifestat que el festival portarà a Formentera “25 músics”. El criteri del cartell dels concerts ha estat “més que fer un resum de l'estiu, amb tots els músics que ja han tocat a l'illa aquests mesos, hem intentat fer una combinació de músics d'aquí amb músics d'alta qualitat de fora”.

Aquest any els concerts seran el divendres i dissabte, 19 i 20 de setembre, de 22h a 4h, a la plaça de Sant Ferran. El programa per divendres està format per: MMS, Carmen Jaime, Formentera Connection, Los peligrosos Gentlemen, Chris Lee, Chimichurri i a la part final, Jam session. El dissabte el festival es completa amb Bromma Plan, Litus, Kelly & The Jam Factory, Los Dooros + Javier Vargas, Miko Weaver i Jam session final.

La consellera de Cultura, Sònia Cardona, ha destacat l'excel·lent combinació entra cultura i turisme que aporta el festival, “programat en unes dates properes al final de temporada, oferint oferta lúdica de qualitat a residents que poc a poc tenen més temps per dedicar a l'oci i a un tipus de turisme més tranquil i relaxat, que valora molt la música en viu”.

Per la seva banda, Alejandra Ferrer ha destacat “el gran treball d'Ekki i de l'empresa Formentera Guitars, pionera i organitzadora del Festival, que es dedica tot l'any a la formació i fabricació de guitarres artesanals, en una combinació fantàstica d'artesania i negoci”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat