• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme El dia del turista se celebra amb reconeixements i un convit d'orelletes i flaó

El dia del turista se celebra amb reconeixements i un convit d'orelletes i flaó

diaturista2 180914El Consell de Formentera, per mitjà de l'àrea de Turisme, ha celebrat a Sant Francesc Xavier el dia del turista amb dos activitats que tenen per objectiu premiar la fidelitat dels turistes que porten més de vint-i-cinc anys visitant l'illa, i promocionar els productes de gastronomia local.

En l'acte de reconeixement a la fidelitat, la consellera de Turisme de Formentera, Alejandra Ferrer, acompanyada del gerent de làrea, Carles Bernús, han lliurat a una vintena de turistes fidels a l'illa de Formentera un obsequi que consistia en una reproducció de ceràmica d'una parella de pagès i pagesa, amb una plaqueta escrita que recordava el dia i el motiu de l'obsequi.

La consellera de Turisme també ha fet altres regals de material promocional als turistes distingits. En el transcurs de l'acte, el Consell de Formentera ha agraït als assistents en català, anglès i alemany la seva fidelitat. Alejandra Ferrer ha manifestat als assistents que “sou molt importants per projectar la imatge de l'illa i atraure visitants. La informació de primera mà d'algú que coneix de què parla, com feu vosaltres quan torneu a la vostra ciutat, és bàsica perquè la gent s'animi a visitar l'illa”.

Instants després, el Consell ha preparat una taula allargada amb orelletes, flaó, coca de sofregit i herbes per convidar els propis turistes veterans i a totes aquelles persones que han volgut dedicar uns petits instants a celebrar el dia del turista, el principal element de l'economia actual de Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat