• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Aquest dissabte una Olimpíada per apropar l'esport als joves

Aquest dissabte una Olimpíada per apropar l'esport als joves

olimpiada escolar170914Aquest matí s'ha presentat al poliesportiu de Formentera l'activitat “I Olimpíada de jocs infantils”, organitzada pel Club Dojo Formentera, un club fundat l'any 1982, amb 156 socis i molt dinàmic en l'impuls de l'esport a l'illa. Aquesta activitat de dinamització de l'esport compta amb el suport econòmic del Consell de Formentera. A la presentació hi han assistit el president i director tècnic del Club Dojo Formentera, Eugenio de la Dueña i Josep Verdera, i el conseller d'esports del Consell de Formentera, Sergio Jiménez.

Josep Verdera ha explicat que “es tracta d'una activitat que se celebrarà dissabte, a les 9:30h i fins la una, dirigida a nenes i nens d'entre 4 i 13 anys, per la qual no es necessiten coneixements previs. Són jocs fets damunt tatamis perquè els joves vegin l'esport amb bons ulls i s'apuntin a una vida saludable, sigui practicant arts marcials al nostre club o qualsevol esport a qualsevol altre club”.

S'espera que la participació a l'esdeveniment sigui d'unes 300 persones, després de la difusió específica que l'organització ha realitzat a escoletes i escoles de l'illa de Formentera.

Més informació: Eugenio De La Dueña 630078102
Sergio Jiménez, 666560033

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat