• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Conveni de col·laboració per fomentar la formació d'empreses

Conveni de col·laboració per fomentar la formació d'empreses

conveni pimeAquest matí s'ha presentat al Consell de Formentera un conveni de col•laboració entre el Consell de Formentera i la PIMEF de Formentera, per valor de 15.000 euros, que té per objecte sobretot fomentar la formació, però també la investigació entre les petites i mitjanes empreses de Formentera.

A la presentació hi han assistit el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, la consellera de Comerç del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer i el president de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Joan Costa Cardona.

Jaume Ferrer ha manifestat que “una de les necessitats de les empreses és la innovació i la millora constant, i Formentera competeix amb altres destins turístics que no tenen les dificultats per accedir a formació que, per les seva geografia, té Formentera”. Per aquesta raó, “el Consell de Formentera considera molt important ajudar a que els mesos d'octubre, novembre i desembre, pugui haver programes formatius de qualitat a l'abast dels empresaris i treballadors de Formentera”.

Per la seva banda, Joan Costa, president de la PIME de Formentera ha agraït “la implicació i la bona col·laboració del Consell de Formentera per poder tenir un nivell de formació que permeti optimitzar els resultats de les temporades turístiques”. Costa ha avançat que el'oferta de formació “estarà adaptada a la realitat de Formentera”.

Alejandra Ferrer, consellera de Turisme, ha tancat la presentació recordant que “no es tracta d'una acció aïllada, ja que el Consell té altres iniciatives molt importants per Formentera”. Entre aquestes iniciatives ha destacat Formentera 2.0, una formació especialitzada en noves tecnologies, “destinada a aquelles empreses que tenen en les xarxes socials i les webs unes eines molt importants per a ells i no tenen possibilitat de contractar community managers ni empreses especialitzades”. Aquesta formació tindrà lloc a Formentera els propers dies 2, 3 i 4 d'octubre.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat