• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Cap de setmana de Tots Sants amb cinema fantàstic a Formentera

Cap de setmana de Tots Sants amb cinema fantàstic a Formentera

marato terrorEls pròxims dies 31 d’octubre i 1 de novembre, coincidint amb Tots Sants, s’organitzarà per sisè any consecutiu a la sala municipal de cinema de Formentera la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror, organitzada per l'àrea de Cultura del Consell de Formentera i Metälstasis Metal Radio Show.

Aquest any la temàtica de la Marató gira al voltant del cinema fantàstic, d’animació i de terror japonès, que es caracteritza per la seva qualitat i té una temàtica allunyada de l’actual programació comercial.

Aquest any la Marató en lloc de fer-se amb un dia, tendrà una durada de dos dies. Arrencarà el dia 31 d’octubre amb un cost d’1,5€ per pel·lícula i la projecció de dos pel·lícules d’animació fantàstica: a les 16.30h, Ponyo en el acantilado (Hayao Miyazaki) i a les 19.00h La chica que saltaba a través del tiempo (Mamoru Hosoda).

Per al dia 1 de novembre, amb un cost de 2 € per pel·lícula, estan programades les projeccions següents: a partir de les 18.00h de la tarda, Nausicaä del Valle del Viento (Hayao Miyazaki), a les 20.00h Dark Water (Hideo Nakata) i a les 22.00h, en sessió per a adults, La Maldición (Takashi Shimizu).

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera