• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Cultura i Patrimoni Nora Albert i Pere Galiana presenten aquesta setmana els seus llibres a Formentera

Nora Albert i Pere Galiana presenten aquesta setmana els seus llibres a Formentera

Lavidaenelpassat llibreEl propers divendres i dissabte tindran lloc a Formentera dues presentacions de llibres d'estils molt diferents. El divendres dia 7 de novembre a les 20:30h de la tarda es presenta a la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc el llibre “Punta Galera”, de Nora Albert i Laia Moreto Alvarado.

I el dissabte 8 de novembre, també a les 20:30h i a la Casa del Poble de La Mola, es presenta el llibre “Formentera, la vida en el passat”, de Pere Galiana. Totes dues presentacions han estat organitzades per l'Obra Cutural de Formentera, amb el recolzament del Consell de Formentera.

L'obra “Punta Galera”, de Nora Albert i Laia Moreto, combina poesia i fotografia, que té com element central aquest paratge d'Eivissa que dóna nom al treball. “Punta Galera” destaca per fer servir un llenguatge molt de la mar, molt illenc, que facilitarà que qualsevol formenterer s'hi senti molt atret.

La presentació del llibre anirà a càrrec d'Agnès Vidal i Maria Teresa Ferrer, i constarà d'un recital de poesia dels materials que composen Punta Galera.

L'obra “Formentera, la vida en el passat” és una obra de narrativa centrada en la història real d'una família de l'illa, que serveix de fil conductor per copsar els canvis ocorreguts a Formentera a meitats del segle XX.

Assistir a la presentació d'aquest llibre, que anirà a càrrec d'Isidor Torres i Maria Teresa Ferrer, permetrà que l'oient participi de converses relacionades amb l'aprovisionament de La Mola per la mar, els mitjans de subsistència i els comportaments socials de l'època, la guerra civil, la base d'hidroavions de l'estany o el camp de concentració de La Savina, recentment declarat pel Consell de Formentera com a Bé d'Interès Cultural.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera