• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera fa negocis a la World Travel Market

Formentera fa negocis a la World Travel Market

Londres WTM2014L'illa de Formentera està realitzant accions de promoció a la 33a edició de la fira turística World Travel Market, la gran cita del turisme britànic, que té lloc a Londres entre els dies 3 i 6 de novembre.

Formentera assisteix en aquesta cita junt amb l'illa d'Eivissa i de manera separada de la resta de les Illes Balears. Eivissa i Formentera compten am un espai propi que ha costat 34.000€, dels quals Eivissa n'aporta el 70% i Formentera el 30%.

En aquest espai promocional, Formentera ha apostat per imatges del nostre patrimoni cultural i natural. Al llarg del primer dia, els representants de Formentera, que són la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, el conseller d'Economia, Bartomeu Escandell i el gerent de Turisme, Carles Bernús, han mantingut reunions i trobades amb representants de les empreses Iberia, Lonely Planet i del portal d'internet Minube i han assistit a la roda de premsa que ha ofert el Ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria.

El ministre Soria ha manifestat que “tal i com han sol·licitat els touroperadors, és necessari augmentar els fons públics per a la promoció turística”. Formentera ha refusat recentment l'oferta del Govern Balear de dotació econòmica de les competències en promoció turística per ser considerada per a tots els agents econòmics i polítics de l'illa com insuficient, en la darrera reunió del Patronat de Turisme.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat