• Català
  • Castellano
  • English
Premsa Hemeroteca Turisme Formentera celebra la bona rebuda a Londres de la seva proposta de turisme familiar

Formentera celebra la bona rebuda a Londres de la seva proposta de turisme familiar

alej ferrer061114Alejandra Ferrer, consellera de Turisme del Consell de Formentera, ha ofert aquest matí una roda de premsa per fer balanç de l'impacte que ha tingut per Formentera la 33a edició de la World Travel Market de Londres, on hi ha assistit junt amb el conseller d'Economia, Bartomeu Escandell, i el gerent del Patronat de Turisme, Carles Bernús.

La consellera ha iniciat el seu discurs recordant que la fira turística de Londres té una importància estratègica molt gran ja que “a Eivissa a l'hivern només es mantenen vols regulars a Eindhoven i Londres, i com que un dels objectius de Formentera és fomentar el turisme fora dels mesos forts de l'estiu, Londres és un dels punts que s'han de treballar”.

Alejandra Ferrer ha manifestat que després d'aquesta fira turística “encara hem de tenir més clar que el futur passa per saber diferenciar-nos de la resta de destinacions competidores i que la promoció s'ha de fer de les institucions públiques, i no privades”. La consellera ha dit que era massa d'hora per oferir xifres però que “les perspectives per 2015 són bones”.

Ferrer ha avançat que a la fira turística FITUR, que tindrà lloc a Madrid entre el 28 de gener i l'1 de febrer, repetiran l'experiència de compartir espai amb Eivissa, ja que “anar sota la marca blanca Turespaña, que dóna el mateix tractament a totes les comunitats autònomes d'Espanya, independent de l'especialització turística que tenguin, no ens interessa”.

En aquesta nova cita de promoció turística, “esperem inaugurar els materials promocionals de les rutes verdes per fer a peu o en bicicleta, i seguir amb l'aposta iniciada ara a Londres de fomentar, a través dels nous materials que hem editat, el turisme familiar a través d'activitats que es poden compartir amb nens, que ha tingut una gran acollida”.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat